Men

Kaartverkoop topduels

05 February 2024
Reading Time: ${ readingTime }
Home / News / Kaartverkoop topduels
Membership home 2

Vanmiddag om 12.00 uur start de kaartverkoop omtrent de topduels tegen Feyenoord en PSV. Hiervoor gelden striktere verkooprestricties die hieronder zijn toegelicht.

Bij de wedstrijden tegen Feyenoord en PSV zijn de verkooprestricties aangescherpt. Dit om te voorkomen dat in het thuispubliek supporters van de bezoekende ploeg zitten. Middels deze maatregelen willen wij de veilige sfeer in het stadion waarborgen en er samen een mooi feest van maken.

Verkooprestricties

  • Seizoenkaarthouder: Voor alle supporters met een membership geldt dat zij tegen Feyenoord en PSV maximaal 4 kaarten per persoon kunnen aanschaffen;
  • Clubcardhouders: Voor de supporters met een clubcard geldt een maximum van 2 kaarten per clubcard. Hierbij geldt echter ook het criteria dat zij gedurende dit seizoen minstens 1 ticket hebben gekocht voor een andere wedstrijd van Fortuna Sittard.

Sancties
Voor de seizoenkaarthouders en clubcardhouders geldt dat zij verantwoordelijk zijn voor de supporters waarvoor zij de kaarten aanschaffen. Er zullen ook sancties volgen voor de member of clubcardhouder als de supporters op deze specifieke kaart zich misdragen. Houd er dus rekening mee dat de persoon die de kaarten heeft aangeschaft te allen tijde eindverantwoordelijk blijft voor het gedrag van de aanwezige fan.

Kaartverkoop topduels

  • Fortuna Sittard - Feyenoord | 14 april 14:30 uur
  • Fortuna Sittard - PSV | 12 mei 16:45 uur
TICKETS: