Club news

Samen rijden naar RKC - Fortuna

02 April 2024
Reading Time: ${ readingTime }
Home / News / Samen rijden naar RKC - Fortuna
DSC06554 min

“Samen voordelig naar de wedstrijd: deel je autostoel en maak nieuwe vrienden!”

Fortuna introduceert een online carpoolplatform dat supporters aanmoedigt om samen naar wedstrijden te rijden. Deze innovatieve stap is bedoeld om het aantal solo autoritten naar zowel thuis- als uitwedstrijden te verminderen, waardoor een tastbare bijdrage wordt geleverd aan de vermindering van de CO2-uitstoot.

Bij elke wedstrijd rijden veel fans met de auto naar het stadion, maar vaak blijven er lege stoelen in die auto's. Dat kan anders. Carpoolen is niet alleen milieuvriendelijker, maar ook veel gezelliger en voordeliger voor alle supporters.

Hoe werkt het?

Op de website van Fortuna kunnen supporters nu eenvoudig via de widget een rit naar het stadion aanbieden of aanvragen.

Een rit aanbieden

Deel je lege autostoel(en) in de widget op deze pagina. Klik op: rit aanbieden. Supporters uit de buurt die een rit zoeken kunnen vervolgens via e-mail contact met jou zoeken met de vraag of ze mee mogen rijden. Als jij dit per mail aan hen bevestigt, regelen jullie daarna onderling een handige plek om af te spreken én of jullie eventueel kosten willen delen zoals benzine of parkeren.

Een rit aanvragen

Ben je op zoek naar een rit om mee te rijden? Klik dan ook op de widget en vervolgens op aangeboden ritten. Zoek een rit bij jou in de buurt en geef aan dat je mee wilt rijden. Er wordt dan een e-mail verstuurd naar degene die de rit aanbiedt. Zodra deze persoon bevestigd per mail is jouw rit geregeld.