Men

ACTIES BIJ FORTUNA - HEERENVEEN

31 January 2024
Reading Time: ${ readingTime }
Home / News / ACTIES BIJ FORTUNA - HEERENVEEN
DSC08427

Aanstaande zaterdag speelt Fortuna Sittard om 18.45 uur een thuiswedstrijd tegen Heerenveen. Rondom de wedstrijden zijn diverse activiteiten georganiseerd, ben jij erbij?

Familie uitje
Wedstrijden van Fortuna Sittard zijn het ideale uitjes voor het gehele gezin. In de Family Corner Retailpark Sittard-Geleen kunnen gezinnen genieten van een leuke, veilige en vooral gezellige sfeer met leuke extraatjes voor de kinderen. Bij de wedstrijd tegen Heerenveen kan jij met je gezin nog voordeliger kennis maken met deze familie tribune door de Actie van de Dag.

Actie van de Dag
Op de website Actie van de Dag zijn namelijk voor de wedstrijd tegen Heerenveen kaartjes te koop met mooie kortingen. De leeftijdscategorie 0 -12 jaar is echter enkel te koop via onze eigen ticketshop. De prijzen die je nu op deze website betaald staan hieronder beschreven

  • 0 - 12 jaar: €5 per stuk | enkel te koop op onze ticketshop
  • 13 - 17 jaar: €5 per stuk | 33% korting
  • 18+: €10 per stuk | 50% korting

LET OP: Nadat jij jouw bestelling hebt gedaan op de website Actie van de Dag dien jij deze vouchercodes nog in te wisselen in de Fortuna ticketshop om daarna jouw eigen stoel te claimen. De voucher van Actie van de Dag is nog geen geldig toegangsbewijs.

Laatste kans Memberships
Verder is vandaag de laatste dag om een (halve) Membership te kopen waarmee jij de gehele tweede seizoenshelft naar de thuiswedstrijden van Fortuna Sittard kan gaan. Jij ontvangt de seizoenkaart in een mooie Fortuna Giftbox. In deze box zitten diverse leuke extra's en tevens een geheime boodschap verstopt. Alleen de echte Pioniers vinden deze boodschap en kunnen hier nog van profiteren bij de wedstrijd tegen Heerenveen. Meer informatie over de memberships vind je HIER.

Fortuna's Vastelaoves Sjtehung
De thuiswedstrijd tegen Heerenveen staat verder in het teken van Vastelaovend, met vanaf 15.00 uur de Fortuna's Vastelaoves Sjtehung op het plein voor het supportershome. De ideal warming-up voor de belangrijke thuiswedstrijd en voor de naderende carnavalsdagen. Benieuwd naar het programma? Klik dan HIER.