Men

Fortuna zegt drietal contracten formeel op

29 March 2024
Reading Time: ${ readingTime }
Home / News / Fortuna zegt drietal contracten formeel op
Ferati

Fortuna heeft de contracten van drie spelers formeel opgezegd. Deze opzegging van de contracten dient altijd te gebeuren voor 1 april.

Bij Fortuna gaat het hierbij om de contracten van Dimitrios Siovas, Arianit Ferati en Tom Hendriks. Laatstgenoemde had nog een optie in zijn contract staan, maar deze wordt door de club niet gelicht. Het formeel opzeggen van de contracten houdt nog niet automatisch in dat alle drie de spelers ook daadwerkelijk Sittard achter zich laten deze zomer. In aanloop naar het einde van het seizoen kan alsnog worden gesproken over een mogelijke contractverlenging. 

Bryant Nieling
De optie in het contract van verdediger Bryant Nieling is gelicht, waardoor de verdediger tot de zomer van 2025 onder contract staat in Sittard. Nieling maakte op jonge leeftijd de overstap van RKFC Lindenheuvel-Heidebloem Combinatie naar Fortuna. Sindsdien doorliep de mandekker alle jeugdelftallen en sloot de linkspoot al meermaals aan bij de hoofdmacht. Dit seizoen komt Nieling op huurbasis uit voor MVV.