LIVEBLOG: Fortuna Sittard - Borussia Mönchengladbach

Home / News / LIVEBLOG: Fortuna Sittard - Borussia Mönchengladbach

Vanmiddag staat weer een nieuwe oefenwedstrijd op het programma en dat is een thuiswedstrijd tegen Bundesliga club Borussia Mönchengladbach. Aftrap staat gepland om 13.00 uur.

V

FT

Fortuna Sittard biedt goed partij tegen Borussia Mönchengladbach. Toch gaan de Duitsers met een 1-3 overwinning huiswaarts. De doelpuntenmaker aan de zijde van Fortuna Sittard was Aïko.

90'

Nog een snelle wissel:

⬅️ Hermsen
➡️ Dahlhaus

87'

Erceg draait goed weg, waarna zijn schot helaas in de handen van de doelman belandt.

84'

⬅️ Peterson
➡️ Schenkhuizen

81'

Erceg raakt de lat. Hij hiermee toch heel dicht bij de aansluitingstreffer.

75'

Kramer benut het buintenkansje. 1-3.

74'

Tweede strafschop van deze wedstrijd voor Borussia Mönchengladbach.

73'

Opnieuw een wissel bij Fortuna Sittard:

⬅️ Robberechts
➡️ Dijks

69'

Hij moet toch helaas het veld verlaten:

⬅️ Aïko
➡️ Halilovic

67'

Aïko lijkt, net als Guth eerder deze wedstrijd, het speelveld geblesseerd te moeten verlaten.

62'

Dubbele wissels aan de zijde van Fortuna Sittard:

⬅️ Adewoye
⬅️ Pinto

➡️ Erceg
➡️ Grujcic

61'

Koopmans bokst de bal uit ze zestien, waardoor een hoekschop voor Borussia niets oplevert.

54'

Strafschop wordt benut door Ranos. 1-2.

53'

Strafschop voor Borussia Mönchengladbach.

GOAL

Fortuna Sittard komt al snel naast Borussia Mönchengladbach. Aïko schuift de bal achter doelman Omlin.

49'

Borussia Mönchengladbach komt op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Fukuda.

46'

Terwijl Fortuna met 11 dezelfde namen is teruggekeerd in de twee helft, is er bij Borussia Mönchengladbach 11 keer gewisseld.

HT

Na 45 minuten spelen nog geen doelpunten in het Fortuna Sittard Stadion al had Borussia via Cvancara nog een enorme mogelijkheid.