Club news

Fortuna Sittard innoveert verder met Palmki

16 May 2023
Reading Time: ${ readingTime }
Home / News / Fortuna Sittard innoveert verder met Palmki
DSC00852

De kantoren in het Fortuna Sittard Stadion worden op het korte termijn voorzien van een hoogwaardig stukje techniek. Via de technologie van Palmki worden de deuren voorzien van scanapparatuur die medewerkers toegang verschaft op basis van handpalmcontrole.

Aangezien ieder mens een unieke handpalmstructuur heeft, functioneert een handscan haast hetzelfde als een QR-code. De techniek is gekoppeld aan een database waarin de scans van de personen die toegang hebben tot een bepaald kantoor zijn geüpload. Door deze ontwikkeling zijn sleutels voortaan overbodig en de kantoren gevrijwaard van ongenode gasten.

Commercieel manager Jiry Funke: “Ik ben een paar maanden geleden in contact gekomen met Ad Verweij van Palmki (foto, links) en het concept sprak ontzettend aan. We willen als Fortuna Sittard telkens nieuwe grond blijven aanboren als het gaat om innovatie. De techniek die Palmki met zich meebrengt sluit daar naadloos op aan. Directeur Ivo Pfennings was dan ook snel positief over het implementeren van de tooling. Als alles verloopt zoals verwacht, dan zouden we Palmki in de toekomst ook nog op andere gebieden kunnen inzetten. Maar voor nu zijn we heel blij met deze eerste stap.”

Marc Strackx founder en CEO (foto, midden) van Palmki: "De samenwerking tussen Fortuna Sittard en Palmki is als een ijzersterke verdedigingslinie, waarin beveiliging, toekomst en innovatie samenkomen. Palmki fungeert als het schild dat de club beschermt op het gebied van toegangscontrole, terwijl we gezamenlijk bouwen aan een veilige en succesvolle toekomst. Met een focus op innovatie omarmt Fortuna Sittard nieuwe technologieën en strategieën, waardoor ze telkens een stap vooruit blijven. Deze krachtige synergie tussen Palmki en Fortuna Sittard is de sleutel tot een onverslaanbaar team, waarin veiligheid en vooruitgang hand in hand gaan."