Business

Promovideo Gassen

Word onderdeel van het grote, zakelijke netwerk van Fortuna!

De laatste jaren heeft Fortuna op commercieel gebied enorme stappen gemaakt. Samen vormen zij het grootste zakelijke netwerk in Limburg. Fortuna speelt eveneens een belangrijke rol in het behalen van zakelijke succes voor zijn relaties. Alle reden dus om toe te treden tot de Fortuna Business Club.

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen realiseren? Neem contact op met een van onze specialisten, te vinden onder aan deze pagina. 

Memberships

Het Fortuna Sittard Stadion is dé plek om andere ondernemers uit de regio te ontmoeten. Met een van onze Memberships voegt u zich bij het grootste zakelijke netwerk in Limburg.

Premium Membership
Met Premium Membership profiteert u maximaal van de zakelijke netwerkmogelijkheden die Fortuna te bieden heeft. U bekijkt de wedstrijden vanuit de meest centrale seats en geniet elke wedstrijd van all inclusive hospitality op het allerhoogste niveau in de Rabobank Lounge. Verder bent u verzekerd van toegang tot alle netwerkactiviteiten en kunt u parkeren in de stadiongarage. Uiteraard krijgt u toegang tot de business app, waar u proactief of in samenwerking met uw relatiebeheerder in contact komt met voor u interessante relaties.

Business Membership
Geniet netwerken niet de hoogste prioriteit voor u en wilt vooral genieten van de wedstrijden vanuit een comfortabele bioscoopstoel? Dan is het Business Membership voor u de perfecte oplossing. U heeft voor, tijdens en na de wedstrijd toegang tot de Brand Bier Lounge, waar u uw gasten kunt voorzien van een drankje en streetfood. Na afloop van de wedstrijd worden er snacks geserveerd. Als extraatje wordt u uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie en de spetterende afsluiting van het voetbalseizoen.

Young Business Membership
Tijdens thuiswedstrijden van Fortuna is het stadion het grootste netwerkcircuit in Limburg. Het aanhaken bij netwerken van een dergelijke omvang blijkt in de praktijk niet altijd even makkelijk voor jonge, ambitieuze professionals. Vaak is er een groot verschil in leeftijd tussen de gevestigde orde en de high potentials van morgen. Ook het instappen kan financieel een (te) hoge drempel vormen om zakelijk te kunnen manoeuvreren. Om die reden biedt Fortuna ook Young Business Membership aan, een platform voor ondernemers tussen de 18 en 40 jaar. Zelfde incentives als het Premium Membership, tegen extreem interessante prijsstelling.

Skyboxen

Naast de prachtige vernieuwde Business ruimtes beschikt het Fortuna Sittard Stadion ook over 13 skyboxen. Benieuwd op wat voor soort manieren u kan genieten van de ultieme hospitality beleving in een skybox?

Diverse skyboxen
Het Fortuna Sittard Stadion beschikt over luxe hospitality boxen, met een prachtig uitzicht op het speelveld. Een skybox is bij uitstek hét product voor partijen die relatiebeheer als hoogste prioriteit beschouwen. De skyboxen zijn er in verschillende afmetingen en kunnen volledig naar eigen wens worden ingericht. Ook op niet-wedstrijddagen kunt u gebruik maken van uw eigen skybox voor bijvoorbeeld een vergadering of presentatie.

Skybox '54
Het Skybox ’54-model is uniek binnen de Fortuna Business Club. Wilt u wekelijks genieten van een high-end beleving met meer dan 100 zakelijke relaties in een besloten setting? Dan is een Skybox ’54 Membership met all-inclusive hospitality voor u het ideale concept. Met dit exclusieve membership heeft u tevens toegang tot de Rabobank en de Brand Bier Lounge. Kortom, een allesomvattend membership waarbij al het moois dat Fortuna Sittard te bieden heeft naadloos samenvloeit.

Exposure

Voor bedrijven is een partnerschap bij een betaald voetbalclub op meerdere gebieden interessant. Misschien wel het meest interessante is de gigantische exposure die clubs voor bedrijven kunnen realiseren onder een doelgroep die erg emotioneel betrokken is bij het product. Nieuwsgierig?

Boarding off-TV
Het Fortuna Sittard Stadion biedt talloze mogelijkheden voor branding op verschillende locaties. Er is zijn mogelijkheden om zichtbaar op tv te adverteren, maar er zijn ook kansen om louter voor de aanwezigen in het stadion reclame te maken. De zogenoemde off-TV exposure. Dit kan zowel via LED boarding (voor de wedstrijd en tijdens de rust) als via vaste boarding.

Boarding on-TV
Aansluitend op het off-TV verhaal, is het vanzelfsprekend ook mogelijk om voor het oog van heel Nederland awareness te creëren. Dat kan door middel van on-TV boarding. Ook hier is het weer mogelijk om dit via LED boarding te doen (live tijdens de wedstrijd), maar ook aan de hand van vaste boarding op en naast het speelveld.

Videowalls
Het Fortuna Sittard Stadion beschikt over twee grote videowalls (5x3 meter). Niet alleen zorgen de walls voor meer beleving rondom een wedstrijd, het biedt ook volop mogelijkheden voor prominente exposure. Uw bedrijfsnaam en/of logo met bewegend beeld voor circa. 10.000 toeschouwers; ideaal om uw bedrijf te promoten.

TV Circuit
In blokken van 15 seconde kunt u middels een stilstaande of bewegende advertentie opvallen op maar liefst vijf schermen in het hoofdgebouw. De schermen zijn op drukbezochte plekken gesitueerd, zoals in de verschillende business ruimtes en Skybox ’54.

VIP Experience
Bij Fortuna is het mogelijk om een wedstrijd te beleven vanuit het perspectief van de technische staf. En wel in het kader van de VIP Experience. Binnen dit concept krijgen mensen de kans om een Eredivisie-wedstrijd vanaf het speelveld te aanschouwen, waarbij plaats wordt genomen in een dug-out met luxe stoelen. Deze experience biedt plaats aan acht personen en omvat tevens een driegangendiner voorafgaand aan de wedstrijd en toegang tot de all inclusive business ruimte.

Wedstrijdpartner
Het wedstrijdpartnerschap is aantrekkelijker dan ooit! Niet alleen qua hospitality en exposure wordt u een hele avond maximaal gefaciliteerd, uw bedrijf is ook zichtbaar op onder meer de driehoeksborden in de regio in aanloop naar de betreffende Eredivisie-wedstrijd. Tevens krijgt de wedstrijdpartner een advertentie in het programmaboekje en wordt de naam van de wedstrijdpartner bij iedere wissel omgeroepen door de stadionspeaker.

Fortuna Sittard App
Fortuna beschikt over een innovatieve app om zijn achterban te informeren. Daarmee is het een ideaal platform voor partners die zich richten op B2C. In de app is het mogelijk om op een laagdrempelige manier het voetbalpubliek in de regio te bereiken.

2023 Blanche Deal koffie

Neem contact met ons op!

Graag bespreken wij de mogelijkheden onder het genot van een bakje koffie, bij u op locatie of bij ons in het Fortuna Sittard Stadion. Kom in contact met een van onze specialisten!

Tom Daemen06 414 264 90
Mail
Roger Kessels06 480 986 75
Mail

Informatie aanvragen:

${ errors.get('Bedrijfsnaam') }
${ errors.get('Branche') }
${ errors.get('Voornaam') }
${ errors.get('Achternaam') }
${ errors.get('Functie') }
${ errors.get('Telefoonnummer') }
${ errors.get('E-mailadres') }
${ errors.get('Ik heb interesse in:') }
${ errors.get('Opmerkingen') }

${ errors.get('verification') }