Fortuniors

Omslag website Kidsclub2 1

Het klinkt cliché, maar de jeugd heeft de toekomst. Dat is bij Fortuna niet anders. Met de officiële kidsclub, Fortuniors, doen wij er alles aan om alle jeugdige fans te voorzien van een extra dosis geel-groen.

De Fortuniors, met Jumbo Sittard als hoofdpartner, is er voor alle supporters van 0 t/m 12 jaar, waarbij het geel en groen door de aderen stroomt. Als lid van de kidsclub beleef je toffe avonturen en ontmoet je nieuwe vrienden. Allemaal met dezelfde passie: Fortuna. Sluit je vandaag nog aan bij de Fortuna Familie! 

Activiteiten

Kidsclub Fortuniors organiseert ieder seizoen allemaal leuke activiteiten, denk hierbij aan een sport- en/of spellenmiddagen met spelers en speelsters van Fortuna, kidspleinen rondom thuiswedstrijden, een sinterklaasbezoek, speciaal voor de jongste fans en andere geel-groene activiteiten.

Verder profiteer je als kidsclubmember van allerlei voordelen, zoals verschillende winacties en ieder seizoen één gratis kaartje voor een vriendje of vriendinnetje.

Line-up

Wie droomde er vroeger niet van? Aan de hand van je favoriete speler uit de catacomben het volle stadion inlopen om even te denken dat al die duizenden mensen voor jou juichen en klappen! Samen met je vriendjes en de 22 spelers het heilige gras betreden. Heerlijk! We hebben het uiteraard over de Line-Up!

Als Fortunior-lid kan deze droom zomaar uitkomen. Bij zowel thuis- als uitwedstrijden krijgen Fortuniors de kans om deel te nemen aan de line-up.

Contact

Vragen of meer informatie over Kidsclub Fortuniors? Neem contact op met kidsclub@fortunasittard.nl

Aanmelden

Wil jij ook lid worden van de Fortuniors? Twijfel dan niet langer en meld je nog vandaag aan door het inschrijfformulier in te vullen. Het lidmaatschap kost slechts € 17,50 per seizoen dus twijfel niet langer en meld je nog vandaag aan!