Club

Stadion

Fortuna speelt sinds november 1999 zijn thuiswedstrijden in het Fortuna Sittard Stadion, gelegen op Bedrijvenstad Fortuna.

Het onderkomen werd destijds geopend met een vriendschappelijke wedstrijd tegen Schalke '04. Het openingsduel eindigde in een  gelijkspel (1-1). Andrew Wright werd de eerste Sittardse doelpuntenmaker.

Door de jaren heen veranderde de thuishaven nog wel eens van naam. Sinds 2014 is het stadion omgedoopt tot het Fortuna Sittard Stadion. Vandaag de dag is het stadion het thuis van zowel het mannen- als het vrouwenteam en biedt het plaats aan ruim 12.000 supporters. 

Het Fortuna Sittard Stadion beschikt over diverse multifunctionele ruimtes. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via: events@fortunasittard.nl

Bezoekersinformatie

De receptie aan het stadion is van maandag tot vrijdag tijdens reguliere kantooruren (09:00 - 17:00 uur) geopend.

Fortuna Sittard Stadion

Milaanstraat 120
6135 LH Sittard
Nederland

Bereikbaarheid

Het Fortuna Sittard Stadion heeft een centrale ligging ten opzichte van grote uitvalswegen als de N276, de N294 en de A2, waardoor het gemakkelijk te bereiken is met de auto. Houd op wedstrijddagen rekening met drukte op de weg in de directe omgeving van het stadion.

Parkeren

Er zijn diverse parkeermogelijkheden in de directe omgeving van het stadion, waaronder de parkeergarage onder het Fortuna Sittard Stadion. Deze is buiten wedstrijddagen om te gebruiken tegen het reguliere tarief.

Op wedstrijddagen wordt gebruik gemaakt van diverse externe parkeervelden in de directe omgeving van het stadion, zoals hieronder vermeld:

Parkeerveld

Navigatie adres

Tarief
P1 – ParkeergarageLissabonlaan€8,00 / Sponsoren
P2 ParijsboulevardNiet beschikbaar
P3 MadridstraatNiet beschikbaar
P4
Parijsboulevard (255)
€3,00
P5 – Sabic
Helsinkistraat
€3,00
P6 – Ballorig
Oslostraat
€4,00
P7 – Pitground
Poststraat
GratisLet op: er geldt een parkeerverbod op Bedrijvenstad Sittard, waarbij wordt gehandhaafd op foutparkeren.

Openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer is het Fortuna Sittard Stadion goed bereikbaar. Er rijden verschillende buslijnen vanaf treinstation Sittard naar het stadion. Kies voor bushalte Parijsboulevard/Stadion of bushalte Sportzone. Vanaf deze haltes is het enkele minuten lopen naar het stadion.