Business

Omslag wedstrijdbezoek

Wil jij een keer keer genieten van de hospitality die Fortuna te bieden heeft?

Naast de vaste Business Memberships is het ook mogelijk om losse tickets aan te schaffen om een wedstrijd van Fortuna vanaf de businesstribune bij te wonen. De arrangementen vindt u per type membership in dit menu.

Ook kunnen vaste members extra tickets bijkopen zodat ze relaties kunnen uitnodigen om een wedstrijd van Fortuna bij te wonen. Hierbij tracht de club de extra tickets zo dicht mogelijk bij de vaste stoelen te plaatsen. Dit gaat echter op basis van beschikbaarheid.

Losse tickets

Fortuna beschikt sinds 2019 over een van de meest luxe businesstribunes van Nederland. De luxueuze seats worden in twee vormen aangeboden, ook voor niet-members van Fortuna. De mogelijkheden en bijbehorende tarieven vind je hieronder. Bij interesse in een membership kunt u contact opnemen met commercie@fortunasittard.nl, ofwel met een van de directe contactpersonen

Premium
Met een Premium Business Seat van Fortuna profiteert u optimaal van de zakelijke netwerkmogelijkheden die Fortuna te bieden heeft. Met de beste seats in-house geniet u van exclusieve hospitality. Kortom, voetbal en zakendoen op het hoogste niveau. De Premium-tickets zijn inclusief dranken, versnaperingen, rust-hapje en live-entertainment. 

Reguliere wedstrijd

€ 160,00 (excl. BTW)

Ajax, Feyenoord en PSV

€ 200,00 (excl. BTW)Business
Met een Business seat beleeft u de wedstrijd van Fortuna vanaf de zakelijke tribune. Voor, tijdens en na de wedstrijd heeft u toegang tot de Brand Business Lounge. Kortom, voetbal, gezelligheid en netwerken in een comfortabele setting! Hieronder zijn de tarieven te zien van onze Business seats voor de vakken BS1, BS2. Drank en hapjes zijn niet inbegrepen bij dit ticket.

Reguliere wedstrijd

€ 120,00 (excl. BTW)

Ajax, Feyenoord en PSV

€ 160,00 (excl. BTW)
Businessdiner

Iedere thuiswedstrijd kunt u bij Fortuna genieten van een heerlijk driegangendiner. Circa drie uur voor de aftrap neemt u met uw relaties plaats en wordt u maximaal in de watten gelegd door onze gekwalificeerde horecamedewerkers. Heerlijke wijnen, goed eten en een overheerlijke dessert; bij Fortuna legt u de perfecte bodem voor een enerverende voetbalervaring.

Aanmelden
Aanschuiven bij het Businessdiner kan vanaf €49,50* (exclusief BTW). Een tafel reserveren? Neem dan uiterlijk vijf dagen voorafgaand aan de wedstrijd contact op met uw persoonlijke accountmanager óf mail ons. Voor niet-members is het vanaf €59,50 (exclusief BTW) mogelijk om aan te schuiven. 

* dit tarief geldt voor Premium-, Skybox '54- en YBC-members.

Ticketportal

Wenst u een wedstrijd te bezoeken? Neem dan contact op met één van de collega’s.

Contact

Nog geen partner? Kom in contact met ons om de mogelijkheden van een wedstrijdbezoek te bespreken.

Tom Daemen06 414 264 90Mail
Roger Kessels
06 480 986 75
Mail