Info

Omslag tickets

Wil jij een wedstrijd van Fortuna bezoeken? Dan dien je in het bezit te zijn van een geldig toegangsticket. 

Deze kun je (ruim) van tevoren online aanschaffen en -indien er geen restricties van kracht zijn- op de wedstrijddag bij de dagkassa's.

Fortuna Membership

Bij Fortuna spreken we niet meer over de traditionele seizoenkaarten, maar over memberships. Het principe is simpel: meer voordelen voor hetzelfde geld. Zo maken we het nog leuker om onderdeel te worden van de snelgroeiende Fortuna Familie, maar blijft de prijs zo scherp mogelijk. Er zijn in een regulier seizoen twee verkoopmomenten: voorafgaand aan het seizoen en halverwege het seizoen, tijdens de winterstop. 

Heb je een vraag over het Fortuna Membership? Neem dan eerst een kijkje bij de meest gestelde vragen (FAQ).

Sympathisanten

Wil jij een stapje verder gaan dan het reguliere Fortuna Membership? Dan is ook mogelijk om het Sympathisanten Membership aan te schaffen, waardoor je tevens lid wordt van de Sympathisantenvereniging.

Met het Sympathisanten Membership bekijk je alle wedstrijden, van zowel de mannen als de vrouwen, vanuit een vaste plek op onze hoofdtribune (vak F3/F4). Voor, tijdens en na de wedstrijd kun je terecht in het gezellige Sympathisantencafé op de eerste verdieping.

Verder is een belangrijk onderdeel van het Sympathisanten Membership het financieel ondersteunen van onze jeugdafdeling, namelijk de Fortuna Academy. Door een bijdrage te leveren aan onze academy hopen wij onze opleiding ook in de toekomst te laten floreren.

De prijs voor het Sympathisanten Membership bedraagt voor het seizoen 2023/2024 €650,00. Jeugd tot en met 17 jaar betaalt de helft (€325,00). Dit bedrag is opgebouwd uit de volgende drie componenten:

- Sympathisanten Membership €510,00
- Bijdrage Fortuna Academy €100,00
- Contributie Sympathisantenvereniging €40,00

Geïnteresseerd in het Sympathisanten Membership of wil je meer informatie ontvangen? Mail dan dit formulier naar sympathisantenfortuna@gmail.com of neem contact op met secretaris Lilo Daniëls, bereikbaar op telefoonnummer 06 181 246 15.

Losse tickets

Ben je niet in het bezit van een membership, maar wil je toch een wedstrijd van Fortuna bezoeken? Dan dien je een los ticket aan te schaffen. Het overzicht met wedstrijden op onze homepage geeft alle benodigde informatie voor een wedstrijdbezoek, waaronder eventuele restricties die van kracht zijn op de kaartverkoop. Kijk altijd goed of er restricties van kracht zijn, soms heb je bijvoorbeeld een ClubCard nodig. Een overzicht van de losse ticketprijzen is verderop te vinden. 

Heb je een vraag over het aanschaffen van losse tickets voor een thuis- of uitwedstrijd? Neem dan eerst een kijkje bij de meest gestelde vragen (FAQ).

Ticketprijzen

Hieronder vind je een overzicht van de losse online ticketprijzen voor de reguliere tribunes:

0-17 jaar18+
FRS€ 10,00

€ 22,50

A / C
€ 10,00
€ 25,00
D
€ 12,50
€ 30,00
Zuid
€ 7,50
€ 17,50


Family Corner Retailpark Sittard Geleen
In de komende jaren werkt Fortuna in samenwerking met partner Retailpark Sittard Geleen aan het doorontwikkelen van de E-vakken tot een van de veiligste en leukste familie-tribunes in de Eredivisie. Op deze manier wordt het voor gezinnen nog aantrekkelijker om wedstrijden van Fortuna te bezoeken. De prijzen zijn hier eveneens op aangepast, de jongste generaties is voor slechts €5,00 al van partij. De prijzen voor komend seizoen vind je hieronder.

0-12 jaar13-17 jaar 18+
€ 5,00€ 7,50€ 20,00


Extra toeslag
Let op: voor de wedstrijden tegen Feyenoord, Ajax en PSV wordt een extra toeslag toegevoegd op bovengenoemde prijzen, evenals voor wedstrijden tegen provinciegenoten.Clubcard

Clubcards voor het seizoen 2023/2024 zijn vanaf eind juli 2023 verkrijgbaar.

Voor wedstrijden met een verhoogd risico kan een ClubCard-verplichting worden opgelegd. Dit houdt in dat je enkel tickets kunt aanschaffen wanneer je in het bezit bent van een ClubCard. Deze is gratis aan te schaffen en blijft vijf jaar geldig. Het is niet mogelijk om bij meerdere clubs tegelijk een ClubCard te bezitten. Supporters met een actief Fortuna Membership zijn automatisch in het bezit van een ClubCard, zolang zij in het bezit zijn van een membership.

Let op: dit betreft geen fysieke kaart, maar een digitale versie welke is terug te vinden in jouw MijnFortuna en in de Fortuna-app.

Heb je een vraag over de clubcard? Neem dan eerst een kijkje bij de meest gestelde vragen (FAQ).

Scouting

Indien je de wedstrijd wil bezoeken als scout of zaakwaarnemer, dien je uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de aftrap van de betreffende wedstrijd een aanvraag in te dienen via scouting@fortunasittard.nl. Wanneer de aanvraag wordt geaccordeerd, wordt maximaal één kaart verstrekt. 

Mijn Fortuna

Ben jij opzoek naar een clubcard, Fortuna Membership of losse tickets? In jouw persoonlijke MijnFortuna-omgeving vind je alles onder één dak. Maak vandaag nog een account aan en bestel je tickets makkelijk en snel! Al in het bezit van een account? Log dan in via onderstaande button. 

MijnFortuna