Club

Omslag trainingsaccomodatie

Fortuna beschikt sinds 2021 over een eigen trainingscomplex in Buchten, op tien minuten afstand van het Fortuna Sittard Stadion.

De drie natuurvelden dienen als trainingsvelden voor het eerste elftal van Fortuna. Het streven is om binnen afzienbare tijd het complex verder te moderniseren en alle elftallen over te hevelen naar een hypermoderne trainingsaccommodatie.

Op dit moment trainen de Fortuna Vrouwen op het complex van V.V. Sittard, terwijl de jeugdteams uitwijken naar de velden van V.V. Sanderbout en FC Geleen-Zuid.

Bezoekersinformatie

Het trainingscomplex van Fortuna is gelegen op het terrein van recreatiecentrum Het Anker en bevindt zich naast het overdekte sportcomplex. Bezoekers van het trainingscomplex kunnen parkeren op het parkeerveld buiten de hekken van het sportcomplex, direct gelegen aan de Ankersweg.

Fortuna Trainingscomplex

Ankersweg 52
6122 ET
Buchten

Openbare trainingen

Wil jij een training bijwonen? Kijk dan in de agenda op de homepage voor de openbare trainingen of houd de officiële clubkanalen in de gaten. In de regel worden de openbare trainingen op zondag bekend gemaakt. Eventuele wijzigingen in locatie worden hierin eveneens opgenomen.