Men

Nieuwe memberships vanaf zondag 12 mei te koop

08 May 2024
Reading Time: ${ readingTime }
Home / News / Nieuwe memberships vanaf zondag 12 mei te koop
Kleiner

Aanstaande zondag start de membership campagne voor het seizoen 2024-2025. Voorafgaand aan de laatste thuiswedstrijd zal het vanaf 10.00 uur mogelijk zijn om jouw stoel te verlengen en/of een nieuwe plek te bemachtigen.

Early bird prijzen
De eerste paar weken zijn de prijzen extra voordelig om fans te belonen voor de vroege commitment. Zo is het t/m 5 juni mogelijk om jouw membership met 5% korting aan te schaffen. Voor alle members van dit jaar worden de stoelen gereserveerd t/m 3 juni. Na deze datum komen alle stoelen in de vrije verkoop en loopt de Early Bird nog 2 volle dagen door en daarna zullen de prijzen veranderen naar de reguliere tarieven. 

Nieuwe indeling
Het seizen 2023-2024 gaat de boeken in als een jaar met mooie nieuwe toeschouwers records in het Fortuna Sittard Stadion, maar toch zijn er enkele zaken in de indeling die wij willen veranderen om de bezetting in het stadion te verbeteren en het no-show percentage tegen te gaan. De meeste veranderingen die doorgevoerd gaan worden, hebben betrekking op de hoofdtribune

  • Comfort Area
    Zo zullen alle F-vakken, de vakken onder de Business tribune, in de reguliere verkoop gaan en voor iedereen beschikbaar worden. Deze vakken zijn gedurende de afgelopen seizoen slecht bezet geweest, vandaar dat we deze anders gaan aanvliegen. Zo zullen de vakken F5A en F4 omgedoopt worden tot een nieuwe concept, namelijk de "comfort area". Fans die behoefte hebben aan minder wachttijden bij de catering & wc's, een eigen ingang en een betere stoel komen perfect aan hun trekken hier. 
  • Sympathisanten
    Ook zullen de vakken voor de sympathisanten voortaan te koop zijn in het online ticketsysteem. Hiermee willen we deze groep bekender make binnen de club en verder in leden laten uitbreiden. Een sympathisant bij Fortuna heeft namelijk mooie centrale plekken op de hoofdtribune (F3 & F2), een eigen binnenruimte en levert een financiele bijdrage aan de academy. De prijs voor een sympathisant zal komend jaar €6
  • Vakken A & B
    De beschikbaarheid van de F-vakken in de online ticketomgeving dient tevens als alternatief voor vak A. Zo zullen de vakken A & B dit jaar namelijk enkel tijdens topduels in de verkoop gaan, mits er schaarste is. De rest van het jaar zullen deze twee vakken met mooie groene doeken worden afgeschermd om het aanzicht van de tribune te verbeteren en tevens de bezetting op de hoofdtribune meer te centraliseren.