Heren

Nieuwe memberships vanaf zondag 12 mei te koop

08 mei 2024
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Nieuwe memberships vanaf zondag 12 mei te koop
Kleiner

Aanstaande zondag start de membershipcampagne voor het seizoen 2024-2025. Voorafgaand aan de laatste thuiswedstrijd tegen PSV is het vanaf 10.00 uur mogelijk om jouw stoel online te verlengen en/of een nieuwe plek te bemachtigen.

Early Bird prijzen
Net zoals de afgelopen jaren zijn de prijzen in de eerste paar weken extra voordelig om fans te belonen voor hun vroege commitment. Zo is het t/m 5 juni mogelijk om jouw membership met 5% korting aan te schaffen. Voor alle huidige members worden de stoelen gereserveerd t/m 3 juni. Na deze datum komen alle stoelen in de vrije verkoop en loopt de Early Bird nog twee volle dagen door. Hierna zullen de prijzen veranderen naar de reguliere tarieven. 

Nieuwe indeling
Het seizen 2023-2024 gaat de boeken in als een jaar met een mooi nieuw record omtrent het aantal toeschouwers in het Fortuna Sittard Stadion. Toch zijn er enkele zaken in de indeling die worden veranderd om de bezetting in het stadion te verbeteren en om de no-show tegen te gaan. De meeste veranderingen die doorgevoerd worden, hebben betrekking op de hoofdtribune. Zo zullen er vier F-vakken, onder de businesstribune, in de reguliere verkoop gaan en zijn daarmee voor iedereen beschikbaar. 

  • Comfort Area (F4A & F5)
    De vakken F4A en F5 worden omgedoopt tot een nieuw concept, namelijk de "comfort area". Dit vak is ingericht voor fans die behoefte hebben aan meer comfort, zoals minder wachttijden bij de catering en toiletten, een eigen ingang en een comfortabele stoel. De reguliere prijs in dit vak voor een volwassenen is tijdens de Early Bird € 379,-.
  • Sympathisanten (F3 & F4)
    De vakken F3 & F4, bedoeld voor de sympathisanten, zijn voortaan te koop via het online ticketsysteem. Hiermee willen we deze groep bekender maken onder de fans en verder in leden laten uitbreiden. Een sympathisant bij Fortuna heeft namelijk mooie centrale plekken op de hoofdtribune, een eigen binnenruimte en levert een financiële bijdrage aan onze jeugdopleiding. De prijs zal komend seizoen in de Early Bird € 640,- bedragen.
  • Vakken A & B
    De toekomstig beschikbare F-vakken dienen tevens als alternatief voor vak A. De vakken A & B zullen komend seizoen enkel tijdens topduels in de verkoop gaan, mits er schaarste is. De rest van het jaar zullen deze twee vakken met mooie, groene doeken worden afgeschermd om het aanzicht van de tribune te verbeteren en tevens de bezetting op de hoofdtribune meer te centraliseren. Fans die nu een membership op vak A hebben zullen persoonlijk worden geïnformeerd over de mogelijkheden omtrent hun verlenging.

Prijsbeleid
Als jij jouw seizoenkaart tijdens de Early Bird aanschaft, dan zijn de prijzen minimaal gestegen t.o.v. afgelopen seizoen. De prijzen zijn dit jaar bepaald op basis van de doelgroepen per vak. Zo zijn bijvoorbeeld de jeugdkaarten voor de Family Corner Retailpark Sittard Geleen enorm laag gebleven om het voor kinderen en families zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Daarnaast zal dit jaar de seniorenkorting op de FRS-tribune niet meer gelden, maar is de korting bij de "comfort area" juist extra hoog. Zo stijgen voor sommige leeftijden de prijzen iets meer, maar is er voor iedere doelgroep altijd een goedkoper alternatief op een tribune die qua faciliteiten passender bij de leeftijd zijn. 

Landingspagina
Op de landingspagina die zondagochtend live gaat, staat alles over de membershipcampagne beschreven. Mocht jij na het lezen van de pagina nog vragen hebben, kijk dan in de FAQ want hier staan alle veelgestelde vragen vermeld met een passend antwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar tickets@fortunasittard.nl of bel het algemene nummer +31 46 411 34 40.