Heren

Bestel nu jouw membership 2024-2025

12 mei 2024
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Bestel nu jouw membership 2024-2025
FSC

Vanaf vandaag is het mogelijk om jouw membership te verlengen of een nieuwe te bestellen voor het seizoen 2024/2025! Alweer het zevende Eredivisie-seizoen op rij en dit was nooit gelukt zonder de geweldige support van onze fans!

Vanaf vandaag is het mogelijk om de eigen vertrouwde stoel te verlengen voor het aankomende seizoen. De stoelen worden t/m maandag 3 juni gereserveerd, daarna komen deze in de vrije verkoop. Voor de fans die vorig jaar géén membership hadden, maar dit jaar wel willen profiteren van de vele voordelen, is het vanaf vandaag ook mogelijk om een membership te bestellen en je te verzekeren van een jaar Eredivisievoetbal.

Early Bird
De eerste paar weken zijn de prijzen extra voordelig! Zo kunnen alle fans tot en met woensdag 5 juni het Fortuna Membership aanschaffen met 5% korting. Met deze korting zijn de gemiddelde prijzen nagenoeg gelijk aan die van het huidige seizoen. Om de members van vorig jaar te belonen voor de loyaliteit, krijgen zij bij een verlenging €10,- cateringtegoed voor het nieuwe seizoen. Kids (0-12 jaar) ontvangen €5,- cateringtegoed.

Unieke voordelen

Met een membership kunnen fans komend seizoen wederom alle reguliere thuiswedstrijden in de Eredivisie, van zowel de mannen als de vrouwen, bijwonen! Daarnaast ontvangen members 5% korting bij de catering in het stadion en 10% korting op alle merchandise-artikelen in onze fysieke fanshops. Voor alle voordelen en extra's rondom het membership, kan je terecht op de landingspagina.

Campagne amateurclubs
Wil je jouw favoriete Fortuna-speler, in het tenue van jouw amateurclub, zien in een bushokje? Dit is jouw kans! Na de succesvolle combi-sjaalactie van vorig seizoen, is het ook dit jaar weer interessant voor amateurclubs om leden te enthousiasmeren om een Fortuna Membership aan te schaffen. Bestelt jouw club meer dan 50 memberships, dan zie jij jouw favoriete speler in tientallen bushokjes in jouw clubtenue. Twijfel niet te lang, want wie het eerste het doel van 50 memberships heeft behaald, heeft de eerste keus om een speler te selecteren. Meer informatie? Ga naar Fortunamembership.nl!

Thumbnail membership