Club nieuws

Fortuna lanceert laatste tenue

21 september 2023
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Fortuna lanceert laatste tenue
2023 Omslagfoto nieuwe derde tenue

Fortuna heeft donderdagavond het derde (en laatste) tenue voor het seizoen 2023/2024 gepresenteerd, hierbij is gekozen voor een frisse kleurencombinatie.

Waar bij zowel het thuis- als uittenue werd gekozen voor de traditionele clubkleuren, is bij het derde tenue gekozen voor een nieuwe, frisse kleurencombinatie. Het zacht-roze shirt is voorzien van donkerblauwe elementen, waardoor het shirt geschikt is voor alle doelgroepen. Het tenue wordt gecomplementeerd met een blauwe broek en blauwe sokken met daarin enkele roze details.

Gedurende de ontwikkelfase van de tenues is de stem van de selectie belangrijk geweest. Zowel de heren- als de damesselectie reageerden enorm enthousiast op deze kleurencombinatie. Het shirt gaat bij de vrouwen fungeren als uitshirt en bij de mannen als derde tricot.

Het tenue is vanaf zaterdag 11.00 uur zowel in de fanshop als in de webshop beschikbaar in alle maten (92 t/m 4XL). Net als bij de andere tenues maakt BetCity bij de kindermaten plaats voor Winkelhart Sittard. Ook bieden we dit jaar de mogelijkheid om de vrouwensponsor, Fortuna Verbindt, op het shirt te laten drukken. Dit kan enkel fysiek, door dit shirt te bestellen in de fanshop.

2023 Omslagfoto nieuwe derde tenue