Club nieuws

Fortuna lanceert online carpoolplatform

02 april 2024
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Fortuna lanceert online carpoolplatform
DSC06554 min

Fortuna introduceert een online carpoolplatform dat supporters aanmoedigt om samen naar uit- én thuiswedstrijden te rijden. Gezelliger, beter voor het milieu en bij uitwedstrijden wordt de volledige capaciteit van het uitvak benut.

Online carpoolen
Bij elke wedstrijd rijden veel fans met de auto naar het stadion, maar vaak blijven er stoelen leeg in die auto's. Dat is slecht voor het milieu en de portemonnee. Dit kan verholpen worden met deze innovatieve tool, waarmee carpoolen eenvoudiger wordt dan ooit. Met name bij uitwedstrijden, waarbij er slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen zijn, zorgt dit ervoor dat de capaciteit van het uitvak veel beter wordt benut. Hoe werkt het carpoolplatform?

Een rit aanbieden
Heb jij plaatsen over in jouw auto? Deel dan je lege autostoel(en) in de zogenoemde Slinger-app. Deze 'widget' vind je op onze website bij de aanvullende informatie van onze wedstrijden. Klik op: rit aanbieden. Jouw rit wordt zichtbaar voor supporters en zij kunnen zich hierop inschrijven als deze voor hen interessant is. Als aanbieder ontvang jij via de mail de aanvraag binnen en kan jij deze eenvoudig bevestigen. Vervolgens stemmen jullie onderling af op welke plek jullie afspreken en wat de verdeling wordt van benzine- en/of parkeerkosten.

Een rit aanvragen
Ben je op zoek naar een rit om mee te rijden? Klik dan op 'meerijden'. Zoek een rit bij jou in de buurt en geef aan dat je mee wilt rijden. Er wordt dan automatisch een e-mail verstuurd naar degene die de rit aanbiedt. Zodra deze persoon jouw aanvraag per mail bevestigd, is jouw rit geregeld. Let op, doe dit voor iedere persoon apart die wil meerijden. Is er nog geen rit aangeboden, dan kan je jezelf op de 'wachtlijst' plaatsen. Zodra er een rit beschikbaar komt, krijg je hierover bericht.

Lege autostoelen bij uitwedstrijden
Als club zien we bij uitwedstrijden nog te vaak auto's met vrije plekken. Om zoveel mogelijk supporters mee te kunnen nemen, is het van belang om deze autostoelen zo veel mogelijk te vullen. Heb je een parkeerkaart? Bied jouw lege (auto)stoelen dan aan in de widget. Zo kunnen meer supporters onze club aanmoedigen bij deze belangrijke wedstrijd.

Member of clubcardhouder maar nog geen wedstrijdticket? Probeer dan eerst een carpoolplekje via de widget te bemachtigen om vervolgens je autokaart aan te kopen via ticketshop.fortunasittard.nl. Op naar een vol uitvak!