Club nieuws

Fortuna presenteert nieuwe thuistenue

16 augustus 2023
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Fortuna presenteert nieuwe thuistenue
Omslag shirt

Met de eerste thuiswedstrijd op komst, presenteert Fortuna Sittard het nieuwe thuistenue voor het seizoen 2023-2024. In samenwerking met Robey is gekeken om het thuisshirt zo strak mogelijk te houden en bij de basis van de club te blijven. 

Thuistenue 2023-2024
Het thuistenue van Fortuna Sittard moet iedereen kunnen dromen. Geel shirt, groene broek en gele sokken. Enkel met kleine details wordt er ieder seizoen gekeken naar een nieuwe editie. Het thuistenue moet in de basis altijd hetzelfde zijn en passen bij de identiteit van de club. Met kleine veranderingen in de kraag, een subtiel streepje op het shirt, geborduurde uitingen en een rubberen logo heeft het shirt een strakke, simpele maar premium uitstraling.

Pre-order thuisshirt
Het tenue is afgelopen weekend samen met het uittenue geleverd, waardoor we de eerste thuiswedstrijd tegen Almere City direct fris kunnen starten. De merchandise shirts zullen, net als bij het uitshirt, eind augustus worden geleverd. Bij het thuisshirt geldt dezelfde procedure en is daarom direct te pre-orderen in de webshop. Bij deze groep supporters valt het shirt als eerste op de deurmat. Ook hier geldt dat de club de verzendkosten voor zijn rekening neemt en direct de memberkorting van 10% in de prijs heeft verwerkt.

Jeugd merchandise
Op de merchandise shirts zal net als bij de uitshirts op de voorkant Winkelhart Sittard komen te staan. Hoofdsponsor BetCity kiest er namelijk voor om met haar uiting niet zichtbaar te zijn op jeugdshirts van Fortuna Sittard, vandaar dat deze positie beschikbaar wordt gesteld aan de club. Fortuna Sittard heeft gekozen om deze plek beschikbaar te stellen aan Winkelhart Sittard. Dit is een initiatief om de gezellige binnenstad van Sittard te promoten en meer onder de aandacht te brengen.

Broek en sokken
De wedstrijdbroeken en wedstrijdsokken, van zowel het thuis- als uittenue, zullen eveneens in de verkoop gaan. Deze zijn echter niet te pre-orderen, maar zullen bij levering direct beschikbaar zijn in de web- en fanshop. De broeken zijn verkrijgbaar in de maten 92 t/m 4XL en de sokken in de maten 27-31 t/m 47+. Op dit moment worden deze ook eind augustus in het stadion verwacht.

Thumbnail home jersey

THUISSHIRT 2023-2024

Pre-order vanaf nu het officiële thuisshirt van Fortuna Sittard voor het seizoen 2023-2024. De supporters die het shirt middels een pre-order bestellen, ontvangen deze via de post thuisgestuurd.

PRE-ORDER HIER