Heren

Fortuna verwelkomt Mouhamed Belkheir

05 juli 2023
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Fortuna verwelkomt Mouhamed Belkheir
2023 Mouhamed Belkheir 1

Fortuna heeft zich versterkt met Mouhamed Belkheir. De 24-jarige aanvaller komt over van het Portugese Vilafranquense.

Belkheir tekent een contract voor twee seizoenen in Sittard. In de verbintenis is een optie voor een extra jaar opgenomen. "Ik ben enorm dankbaar voor deze kans," aldus de kersverse aanwinst. "Fortuna had een goed verhaal en Nederland is een fantastisch land om te voetballen. Ik kijk er naar uit om met mijn nieuwe teamgenoten op het veld te staan." 

Americo Branco: "We halen met Mouhamed een allround aanvaller binnen, hij kan op alle posities voorin uit de voeten. Daarnaast is hij enorm snel en gericht in zijn acties. Mouhamed heeft ervaring opgedaan bij gerenommeerde jeugdopleidingen in Italië. Wij hopen dat hij zijn potentie bij Fortuna kan waarmaken en de volgende stap in zijn carrière kan zetten." 

Belkheir stond in het verleden onder contract bij onder meer Internazionale, Torino en Leixões. De afgelopen twee seizoenen kwam de voormalig Algerijns jeugdinternational uit voor Vilafranquense, dat door een fusie vanaf komend seizoen AFS Vila das Aves gaat heten. De multifunctionele Belkheir kwam tot 58 wedstrijden voor de club uit Vila Franca de Xira, daarin was hij elf keer trefzeker.