Vrouwen

Fortuna Vrouwen trappen seizoen af tegen FC Twente

25 september 2024
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Fortuna Vrouwen trappen seizoen af tegen FC Twente
67167540 ORANGE PICTURES

Voor de Fortuna Vrouwen begint aankomend weekend het nieuwe seizoen in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Direct staat er een topper op het programma. Landskampioen FC Twente komt op bezoek in Sittard.

De wedstrijd tegen de FC Twente Vrouwen wordt aankomende zondag 29 september gespeeld in Sittard. Om 16:45 uur wordt er afgetrapt door het team van nieuwe hoofdtrainer Glenda van Lieshout. Hieronder vind je de belangrijkste informatie voor deze eerste competitiewedstrijd.

Tickets
Net zoals vorig seizoen wordt er bij de wedstrijden van de Fortuna Vrouwen uitsluitend gewerkt met dagverkoop van losse tickets. Het is dus niet mogelijk om online jouw losse ticket aan te schaffen. Losse tickets zijn op een wedstrijddag verkrijgbaar bij de receptie in het hoofdgebouw van het stadion. De receptie opent zondagmiddag om 15:45 uur.

Voor de thuiswedstrijden van de Fortuna Vrouwen gelden dit seizoen onderstaande ticketprijzen:

0 - 17 jaar:€3,-
18+:€5,-


Hoofdtribune
Alle tickets - zowel Fortuna Memberships als losse tickets - bieden toegang tot de hoofdtribune. Een wijziging die in de tweede seizoenshelft van het voorgaande seizoen al is doorgevoerd. Dit houdt in dat de overige reguliere tribunes gesloten blijven bij de wedstrijden van de Fortuna Vrouwen.

Met een ticket van de Fortuna Vrouwen heb je dus altijd de mogelijkheid om voor, tijdens de rust en na afloop van de wedstrijd de businessruimte in te gaan. Dit is tevens de plek waar eten en drinken kan worden gekocht.

Fortuna Membership (Heren)
Ben jij in het bezit van een Fortuna Membership dan heb jij net zoals voorgaande seizoenen de mogelijkheid om de wedstrijden van de Fortuna Vrouwen te bezoeken. Op het vertoon van jouw kaart in de Fortuna App of van de fysieke seizoenkaart krijg jij toegang tot het stadion. 

Seizoenkaart Fortuna Vrouwen 
Wil jij geen wedstrijd missen van de Fortuna Vrouwen? Schaf dan gemakkelijk en snel via onderstaande button een seizoenkaart voor de Fortuna Vrouwen aan. Iedereen met een seizoenkaart van de Fortuna Vrouwen ontvangt deze week per mail een e-ticket voor de thuiswedstrijd tegen de FC Twente Vrouwen. Alle fysieke seizoenkaarten worden vanaf volgende week per post verstuurd.

Seizoenkaart Fortuna Vrouwen

Schaf hier jouw seizoenkaart aan voor de Fortuna Vrouwen.

Seizoenkaart