Club nieuws

Laatste update over levering nieuwe tenues

18 september 2023
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Laatste update over levering nieuwe tenues
2023 shirts 2324

We moesten er even op wachten, maar inmiddels zijn alle tenues gearriveerd in Sittard. Een laatste update over de shirts. 

Pre-orders
Onlangs arriveerden alle zendingen in het Fortuna Sittard Stadion. Hierdoor konden in het afgelopen weekend de resterende pre-orders worden verstuurd, wat betekent dat iedereen met een pre-order het shirt heeft ontvangen of op zeer korte termijn zal ontvangen.

Reguliere verkoop 

Dinsdag om 13:00 uur komen de thuis- en uitshirts online beschikbaar, een dag later zijn deze shirts ook verkrijgbaar in de fanshop. De fanshop in het centrum van Sittard is geopend van 12:00 tot 17:00 uur. De verkoop van broekjes en sokken volgen zaterdag, wanneer de fanshop is geopend van 11:00 tot 16:00 uur. 

Derde shirt
Zoals in de wandelgangen al te horen was komt er ook nog een derde shirt. Het design hiervan zal donderdagavond bekend worden gemaakt. Vanaf zaterdag ligt ook het derde tenue, inclusief broekje en sokken, meteen in de fanshop. De online verkoop van dit tenue gaat eveneens zaterdag van start.

Vrouwentenues
Vanaf dit seizoen zijn tevens shirts van Fortuna Vrouwen verkrijgbaar, waarbij hoofdsponsor Betcity plaats maakt voor Fortuna Verbindt. Deze zijn te koop en te bestellen in de fanshop van Fortuna. Het shirt met Fortuna Verbindt als hoodsponsor zal enkel beschikbaar komen voor het thuis en derde tenue. Dit omdat het derde tenue van de mannen bij de vrouwen zal gaan dienen als uittenue.