Heren

LIVEBLOG: Fortuna - PSV

12 mei 2024
Home / Nieuws / LIVEBLOG: Fortuna - PSV

Vandaag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen in ons eigen Stadion aan de Milaanstraat. Tegenstander is kersvers kampioen PSV, dat eerder dit seizoen met 3-1 te sterk was voor de Fortunezen. Gaan Fortuna de Eindhovenaren, die aan een recordseizoen bezig zijn, vanmiddag afstoppen?

1-1

FT

Fortuna pakt een zeer verdienstelijk punt tegen PSV. Eindstand 1-1. Dankjewel alle Fortunezen!

90'

Nog minimaal 7 minuten extra speeltijd.

85'

Nog twee wissels bij Fortuna:

⬅️ Córdoba
➡️ Braaf

⬅️ Lonwijk
➡️ Belkheir

82'

🟨 Gele kaart voor Vita

74'

Twee wissels bij Fortuna Sittard:

⬅️ Siovas
➡️ Vita

⬅️ Peterson
➡️ Griffith

73'

Schouten zet PSV langs Fortuna. 1-1

70'

Knappe poging van Peterson die de bal uit de lucht plukt en net naast schiet.

67'

Tikje van De Jong is niet genoeg om de bal tussen de palen te krijgen.

64'

🟨 Gele kaart voor Siovas.

60'

Eerste wissel bij Fortuna Sittard!

⬅️ Da Cruz
➡️ Fofana

53'

Veerman met een mislukte doelpoging. Koopmans hoeft niet in te grijpen.

46'

We zijn begonnen aan de tweede helft. Fortuna verdedigt een 1-0 voorsprong.

HT
psv

Fortuna gaat na 45 minuten spelen met 1-0 aan de leiding door een doelpunt van Córdoba.

45'

Nog minimaal twee minuten extra speeltijd in deze eerste helft.

39'

Weer Koopmans die een sta in de weg is voor De Jong. De doelman staat zijn mannetje.

35'

Prachtige redding van Koopmans is nodig om De Jong van het scoren te houden.

31'

Wat een redding van Drommel op een nieuwe poging van Córdoba. Fortuna vliegt op dit moment.

GOAL

Córdoba zet Fortuna Sittard na een flitsende aanval op een verdiende 1-0 voorsprong.

26'

Poging van Lonwijk brengt Drommel aan het twijfelen, maar heeft de bal in tweede instantie klemvast.

25'

Fortuna zet aan, levert verschillende scherpe voorzetten af, maar het schot blijft uit.

15'

Goede verdedigende actie van Siovas voorkomt een treffer voor PSV.

12'

Fortuna is de betere in de beginfase en dat laten de fans luidkeels horen.

4'

Prachtige vrije trap van Pinto wordt gekeerd door Drommel.

2'

Pinto voorkomt een gevaarlijke voorzet van PSV. Hoekschop van PSV waait over.

1'

De bal rolt in het Fortuna Sittard Stadion. Come on Fortunezen.

LINE UP
opstelling psv
V

Welkom bij het Liveblog van de wedstrijd Fortuna Sittard tegen PSV. Volg via hier alle ontwikkelingen aan de Milaanstraat.