Heren

LIVEBLOG: VFB Stuttgart - Fortuna Sittard

20 juli 2024
Home / Nieuws / LIVEBLOG: VFB Stuttgart - Fortuna Sittard

Na de gewonnen oefenwedstrijden tegen achtereenvolgens Helmond Sport, SV Elversberg en Team VVCS staat vandaag de wedstrijd tegen het Duitse VFB Stuttgart op de planning. De wedstrijd wordt gespeeld in Het Frankenstadion in Heilbronn.

3-0

FT

Geen doelpunten meer in de slotfase, waardoor het duel tegen VFB Stuttgart eindigt in een 3-0 nederlaag.

110'

Een kopbal en schot van Stuttgart zijn gevaarlijk, maar treffen gelukkig beide geen doel.

106'

We gaan het laatste kwartier in. Kansen zijn er bijna niet meer voor beide teams.

96'

De toeschouwers aanwezig bij de wedstrijd zoeken inmiddels beschutting onder de bomen. De spelers doen dat aan de zijkant, want ze pakken nog even een drinkpauze.

90'

Nogmaals we spelen vandaag geen 90, maar 120 minuten. Er is dus nog steeds 30 minuten te spelen. Tussenstand 3-0.

83'

Er zit meer beweging in bij Fortuna, maar echte grote kansen ontbreken er vandaag nog aan.

78'

Fortuna dat weer een aantal wijzigingen doorvoert, waaronder Fosso die zojuist met kramp kampte.

75'

Schot van Aïko zeilt over het vijandelijke doel.

70'

Inmiddels heeft Fortuna ook al meerdere wissels doorgevoerd. Het spel ligt dus meermaals stil de afgelopen 10 minuten.

67'

Nu wel een derde Stuttgartse treffer. Diehl de doelpuntenmaker.

66'

Enorme kans voor Stuttgart, dat de paal raakt.

65'

Stuttgart heeft inmiddels veel gewisseld. Fortuna zijn elftal nog laten staan.

60'

💦 De spelers gaan naar de kant voor een drinkpauze.

55'

Over een aantal minuten zal het grote wisselen gaan beginnen. Wel wordt er vandaag 120 minuten gespeeld, zodat iedereen ook genoeg speelminuten krijgt.

47'

Martens moet meteen reddend handelen. Stuttgart zet het snelle speeltempo ook in de tweede helft door.

46'

De tweede helft loopt. Fortuna kijkt nog steeds tegen een 2-0 achterstand aan.

HT
Drinken Stuttgart

Blijven drinken is ook het advies in Heilbronn vandaag.

HT

Stuttgart heeft het balbezit en heeft dat in de eerste helft omgezet in twee treffers.

45'

Puike save van Martens voorkomt een derde treffer. Fortuna heeft het lastig.

36'

⬅️ Adewoye
➡️ Rosier

31'

Veel ruimte voor Mitrovic, maar zijn schot mist richting.

29'

We gaan weer verder.

25'

💦 Spel wordt even onderbroken voor een drinkpauze.

17'

Nuttige redding van Martens op de inzet van Stuttgart. Daarna valt toch een tweede doelpunt via Leweling. 2-0.

13'

VFB Stuttgart komt via Silas op een 1-0 voorsprong.

10'

Stuttgart heeft veel de bal, waarbij Fortuna op de counter loert.

3'

Aïko met een mooie loopactie, wilt uithalen, maar wordt in de weg gelopen.

1'

De bal rolt in Heilbronn.

V

De startende hoofdrolspelers staan op de grasmat. De scheidsrechter zal snel de wedstrijd starten.