Heren

Paul Gladon verlaat Sittard voor Armeens avontuur

24 augustus 2023
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Paul Gladon verlaat Sittard voor Armeens avontuur
2023 Afscheid Paul Gladon

Fortuna neemt per direct afscheid van Paul Gladon. De aanvaller vertrekt naar de Armeense koploper Noah FC.

Americo Branco, technisch manager, licht het vertrek van Gladon toe: "We zijn eerder dit kalenderjaar met elkaar in gesprek gegaan. Als club hebben we meerdere voorstellen gedaan, helaas zonder succes. Beide partijen wisten tijdens deze gesprekken niet nader tot elkaar te komen. Daarop heeft Paul zijn zinnen gezet op een lucratief buitenlands avontuur, dat heeft hij intern ook laten weten. Met Noah FC is die kans uiteindelijk op zijn pad gekomen." 

Daarmee kiest de 31-jarige Haarlemmer voor een verrassend avontuur. “Het is allemaal heel snel gegaan,” aldus Gladon. "Het was geen eenvoudige keuze, ik heb er wel echt goed over na moeten denken. Voor mij en mijn gezin is Limburg in korte tijd vertrouwd gaan voelen, we hebben het ook altijd enorm naar ons zin gehad. Daarnaast hebben de supporters er ook altijd voor gezorgd dat ik me enorm gewaardeerd voelde. Ik weet zeker dat ik nog terugkom in Sittard.”

Gladon tekende in februari 2022 een contract bij Fortuna. Sindsdien kwam de spits 41 keer in actie in het geel-groen, waarin hij goed was voor tien treffers. Gladon kwam eerder in zijn carrière al tijd voor Sparta Rotterdam, FC Dordrecht, Heracles Almelo, Wolverhampton, Sint Truiden, FC Groningen, Willem II en FC Emmen.