Heren

Ragnar Oratmangoen op huurbasis naar Sittard

01 september 2023
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Ragnar Oratmangoen op huurbasis naar Sittard
2023 Ragnar Oratmangoen

Ragnar Oratmangoen speelt komend seizoen in het geel-groen van Fortuna. De aanvaller komt op huurbasis over van FC Groningen, met een optie tot koop. 

De 25-jarige Brabander kijkt uit naar het nieuwe avontuur. "Het is allemaal heel snel gegaan," aldus Oratmangoen, die bij Fortuna gaat spelen met rugnummer 34. "Ik ben blij om in Sittard te zijn en op het veld te staan met mijn nieuwe teamgenoten. Ik ga er vanzelfsprekend alles aan doen om er samen met de ploeg een mooi seizoen van te maken." 

Americo Branco, technisch manager: "We halen met Ragnar een speler in huis die zowel op het middenveld, als in de aanval uit de voeten kan. Hij is technisch goed onderlegd en heeft ervaring in de Eredivisie. Zijn komst geeft ons extra offensieve mogelijkheden."

Oratmangoen heeft inmiddels 161 wedstrijden in het betaalde voetbal achter zijn naam staan. In 2018 debuteerde de Ossenaar namens de club uit zijn geboortestad, via N.E.C. Nijmegen, SC Cambuur en Go Ahead Eagles kwam de buitenspeler bij FC Groningen terecht.