Club nieuws

Samenwerking Stichting Horeca Markt Sittard en Fortuna Sittard

17 oktober 2024
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Samenwerking Stichting Horeca Markt Sittard en Fortuna Sittard
Website

Met veel enthousiasme kondigen we de samenwerking aan tussen Stichting Horeca Markt Sittard en Fortuna Sittard! Deze unieke samenwerking zal niet alleen de lokale horeca ondersteunen, maar ook bijdragen aan een nog beter klimaat voor onze supporters en bezoekers.

De deelnemende horecazaken Café Schtad Zitterd, Café de Hollande, Café De Buren, Tapas Cantina, De Limbourg Sittard, DODS, Royal Steaks & Cocktails, Ich & Dich en restaurant MEDS zijn allemaal enthousiast over deze samenwerking.

“Deze samenwerking biedt ons de kans om nog dichter bij de fans van Fortuna Sittard te staan,” zegt Angelique Olislagers eigenaar van Café Schtad Zitterd. “We kunnen samen evenementen organiseren die zowel de sfeer in de stad als onze zaken ten goede komen. De Fandag op de Sittardse Markt is daar een mooi voorbeeld van geweest”

“Met deze initiatieven willen we de verbinding tussen de horeca en de club versterken. We kijken uit naar een spannende periode vol evenementen, acties en activiteiten die zowel onze fans als de horeca ten goede zullen komen,” aldus Frank Braam en Roger Kessels van Fortuna.

Blijf ons volgen voor meer updates en komend nieuws! Samen maken we Sittard nog mooier! #FortunaSittard #SHMS #Sittard #LokaleInitiatieven #Samenwerking #Horeca