Heren

Seizoensafsluiter tegen NEC Nijmegen

27 mei 2023
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Seizoensafsluiter tegen NEC Nijmegen
2023 Jonge supporter sjaal

Fortuna speelt komende zondag de laatste wedstrijd van het huidige Eredivisie-seizoen. De Sittardse formatie ontvangt N.E.C. Nijmegen in het eigen Fortuna Sittard Stadion. 

Daarmee komt er een eind aan een bewogen voetbalseizoen. Desondanks konden we altijd rekenen op de steun van onze trouwe aanhang. Om het seizoen samen goed af te sluiten worden er rondom de wedstrijd diverse festiviteiten georganiseerd. Laten we er met z'n allen een mooie seizoensafsluiter van maken!

Pre-hour
Voorafgaand aan de wedstrijd zal er uiteraard een pre-hour plaatsvinden. Deze wordt voor de laatste wedstrijd van het seizoen verplaatst naar het supportershome. Hier kun je tussen 12:00 en 13:00 uur terecht. Er zal geen pre-hour plaatsvinden in de grachten.

Rustactiviteit
Naast de gebruikelijk rustactiviteit, partnerclub SVM zal strafschoppen nemen, is er tegen N.E.C. Nijmegen ook een optreden tijdens de theepauze. Fortuna-supporter Arno Lemaire zal het Gael Greun opvoeren.

Afscheid spelers
Fortuna neemt direct na afloop van de wedstrijd afscheid van meerdere spelers, die de club na afloop van het huidige seizoen verlaten. Het gaat om George Cox, Roel Janssen, Yanick van Osch, Thomas Buitink en Gianmarco Cangiano. Door revalidatie in eigen land zijn Ximo Navarro en Kristijan Bistrović niet aanwezig tijdens het afscheid.

Frans Theunisz en Big Benny
Na het afscheid van de spelers nemen Frans Theunisz en Big Benny het over. Beide artiesten zullen vanaf het speelveld de afterparty voorzien van Limburgse meezingers.  Rond de klok van 17:15 uur zal het laatste nummer worden ingestart, waarmee de activiteiten op het veld ten einde komen. De optredens zijn ideaal te combineren met de cateringactie. 

Cateringactie
Direct na het laatste fluitsignaal zal ook een cateringactie van start gaan. We houden nog even voor ons wat dat precies gaat zijn, maar het zal in ieder geval je dorst lessen. De cateringpunten blijven geopend zolang de voorraad strekt en sluiten eveneens (uiterlijk) rond de klok van 17:15 uur. Betalingen kunnen door middel van contactloos pinnen en de betaalkaart.

Heb je nog geen tickets voor de wedstrijd tegen N.E.C. Nijmegen? Bestel deze dan vandaag nog door hier te klikken!