Vrouwen

Technisch hart Fortuna Vrouwen compleet

03 juli 2024
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Technisch hart Fortuna Vrouwen compleet
DSC03999 2

Fortuna Vrouwen heeft het technische team volledig op orde. Met de aanstelling van twee jeugdtrainers en een fysiotherapeut voor het eerste team is de staf voor het komende seizoen compleet.

Kelly Simons:
Met de verlenging van fysiotherapeut Kelly Simons behoudt de club de waardevolle ervaring van de 28-jarige. Simons, die als profvoetballer actief was in België en Duitsland, begint aan haar derde seizoen bij de staf van Fortuna Vrouwen. Hier zal ze samenwerken met Glenda van Lieshout en Wim Dusseldorp.

Vanity Lewerissa
Vanity Lewerissa hing onlangs haar schoenen aan de wilgen na een prachtige carrière bij VVV-Venlo, Standard Luik, Ajax, en PSV, met als hoogtepunt het winnen van het EK in Nederland. De geboren Maastrichtenaar richt zich nu op het trainersvak. Eerder sloot de oud-aanvalster zich al aan bij Fortuna om te onderzoeken of het trainersvak iets voor haar was. Door mee te lopen met Roger Reijners en als trainster van de O17, zet ze nu een passende volgende stap in haar loopbaan door hoofdtrainer te worden van de belofte.

Michel Dormans
Michel maakt de overstap van VV Eijsden en wordt de nieuwe trainer van de MO17 in samenwerking met MVV. Met zijn ervaring en kennis zal hij een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van het team en de individuele speelsters. Michel kijkt ernaar uit om zijn expertise in te zetten en samen te werken met MVV om de prestaties van de MO17 naar een hoger niveau te tillen.