Club nieuws

Voetballen bij Fortuna in de herfstvakantie

25 september 2023
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Voetballen bij Fortuna in de herfstvakantie
2023 Voetbalkamp sutsteren

Nu het voetbalseizoen weer van start is gegaan, staat ook het nieuwe seizoen van de Fortuna Voetbalkampen voor de deur, met een nieuw 3-daags voetbalkamp bij SC Susteren!

Is jouw kind helemaal gek van voetbal? Dan kan hij of zij deze herfstvakantie komen voetballen bij Fortuna! De Fortuna Voetbalkampen biedt alle kinderen tussen 6 en 15 jaar de kans om zijn of haar vaardigheden te verbeteren en te voetballen in een Fortuna-tenue. Bekijk HIER het programma.

Over de Fortuna Sittard Voetbalkampen
De Voetbalkampen bieden een uitdagend voetbalprogramma en een unieke Fortuna-beleving. De groepen worden ingedeeld op leeftijd en niveau, waardoor ieder kind op zijn of haar eigen niveau kan trainen. Ons team van enthousiaste en ervaren trainers zorgt ervoor dat je kind(eren) op een veilige en verantwoorde manier lekker gaat voetballen. Uiteraard is het mogelijk om bij vriendjes en vriendinnetjes ingedeeld te worden.

Wat kunnen de kinderen verwachten?
- Een compleet Fortuna Voetbalkampen tenue (shirt, broek en sokken)
- Vernieuwd veld- en animatieprogramma
- Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken
- Begeleiding van enthousiaste trainers
- 3 dagen vol voetbalplezier

Schrijf je kind(eren) vandaag nog in voor een Fortuna Voetbalkamp bij SC Susteren. Ga voor meer informatie en inschrijvingen naar www.fortunasittard.nl/voetbalkampen We kijken ernaar uit om jouw kind een fantastische Fortuna- en voetbalervaring te bezorgen!