Heren

Aanvullende informatie Fortuna - PSV

11 mei 2024
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Aanvullende informatie Fortuna - PSV
DSC05790 2

Morgenmiddag neemt Fortuna het in de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen op tegen landskampioen PSV. Om er een mooie dag van te maken, hebben wij hieronder enkele zaken genoteerd om rekening mee te houden.

Fanplein
Voorafgaand aan de wedstrijd zal er een fanplein worden georganiseerd bij het supportershome. Op het fanplein is er om 13.00u een optreden van Guido Frissen (frontzanger Schintaler) en staan er diverse foodtrucks om een lekker hapje te eten. Voor onze jongste fans staan er meerdere speelattributen en hebben kids de mogelijkheid om een gratis Fortuna tattoo te laten zetten bij Luna's Caravan. Het fanplein start zondag om 11.30u en is afgelopen om 14.15u. Tijdens het eerste uur van het fanplein geldt een pre-hour. Zo ontvang je een halve liter bier voor de prijs van een kleintje. 

Opening stadion

Het stadion opent om 12.30 uur de poorten. Het advies is om tijdig naar het stadion te gaan i.v.m. de verwachte drukte. Bij de poorten geldt een zerotolerancebeleid. Dit houdt in dat er geen clubuitingen van PSV gedragen mogen worden op de tribunes. Daarnaast kan er mogelijk een ID-controle plaatsvinden. Heb jij met jouw membership extra kaarten bijgekocht? Weet dan dat jij verantwoordelijk blijft voor de extra aangekochte tickets.

Laatste kaarten
Voor de wedstrijd tegen PSV zijn op moment nog een beperkt aantal tickets te verkrijgen. Wil jij dus nog kaarten bemachtigen, wacht dan niet te lang en bestel jouw kaarten dan snel online! Benieuwd naar welke restricties van kracht zijn bij het aanschaffen van losse tickets? Klik dan HIER.

LET OP
: Er zal geen fysieke dagverkoop zijn bij de ticketunit.