Heren

Acties Fortuna - Heerenveen

31 januari 2024
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Acties Fortuna - Heerenveen
DSC08427

Aanstaande zaterdag speelt Fortuna om 18.45 uur een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. Rondom de wedstrijden zijn diverse activiteiten georganiseerd, ben jij erbij?

Familie uitje
Wedstrijden van Fortuna zijn het ideale uitje voor het gehele gezin. In de Family Corner Retailpark Sittard Geleen kunnen gezinnen genieten van een leuke, veilige en vooral gezellige sfeer met leuke extraatjes voor de kinderen. Bij de wedstrijd tegen sc Heerenveen kan jij met je gezin nóg voordeliger kennis maken met deze familietribune door de kortingen bij Actie van de Dag.

Actie van de Dag
Op de website Actie van de Dag zijn namelijk voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen vouchers te koop met mooie kortingen voor de familietribune (vak E). De kortingen staan hieronder benoemd. Voor de leeftijdscategorie 0 -12 jaar is geen kortingsvoucher te koop en deze prijs blijft dus €5 per kaart in de Fortuna Ticketshop.

  • 0 - 12 jaar: Geen voucher te koop
  • 13 - 17 jaar: €5 per stuk | 33% korting
  • 18+: €10 per stuk | 50% korting

LET OP: Nadat jij jouw bestelling hebt gedaan op de website Actie van de Dag dien jij deze vouchercodes nog in te wisselen om jouw stoel te claimen. Hoe dit moet staat precies beschreven op de voucher die jij van Actie van de Dag ontvangt. De voucher van Actie van de Dag is geen geldig toegangsbewijs.

Laatste kans Memberships
Verder is vandaag de laatste dag om een (halve) Membership te kopen waarmee jij de gehele tweede seizoenshelft extra voordelig naar de thuiswedstrijden van Fortuna kan gaan en als member profiteer jij van vele extra voordelen. Jij ontvangt de seizoenkaart in een mooie Fortuna Giftbox waarin diverse leuke extra's zitten. Meer informatie over de memberships vind je HIER.

Fortuna's Vastelaoves Sjtehung
De thuiswedstrijd tegen Heerenveen staat verder in het teken van Vastelaovend, met vanaf 15.00 uur de Fortuna's Vastelaoves Sjtehung op het plein voor het supportershome. De ideale warming-up voor de belangrijke thuiswedstrijd en voor de naderende carnavalsdagen. Benieuwd naar het programma? Klik dan HIER.