Heren

Alle resterende wedstrijden in de verkoop

26 januari 2023
Leestijd: ${ readingTime }
2023 Supporters 1

Fortuna speelt in de tweede seizoenshelft nog zeven keer in het eigen Fortuna Sittard Stadion, waaronder de topper tegen koploper Feyenoord. De verschillen op de ranglijst zijn ontzettend klein, waardoor het een ongekend spannende tweede seizoenshelft gaat worden. Jouw steun als 12e man kunnen wij hier goed bij gebruiken. De kaarten voor deze resterende thuiswedstrijden zijn daarom al vanaf morgenochtend (vrijdag) om 09:00 uur online te bestellen.

De geel-groenen krijgen in het restant van het seizoen Sparta Rotterdam, Feyenoord, FC Twente, FC Groningen, AZ, Vitesse en N.E.C. Nijmegen nog op bezoek. Alleen voor de wedstrijd tegen Feyenoord gelden restricties, waarbij met een geldige ClubCard maximaal vier tickets aangeschaft kunnen worden. Voor alle andere Eredivisie-duels geldt een vrije ticketverkoop.

Let op! Voor de Fernando Ricksen Side (FRS) zijn slechts 150 losse kaarten per wedstrijd beschikbaar.

Clubcard
Heb je geen membership of beschik je nog niet over een ClubCard van Fortuna? Schaf dan hier jouw gratis ClubCard aan. Om een ClubCard aan te schaffen dien je een aparte transactie te plaatsen, welke niet gelijktijdig met het bestellen van tickets kan plaatsvinden. Na het bestellen van de ClubCard ontvang je een bevestigingsmail, vanaf dit moment is het mogelijk om tickets te kopen voor de wedstrijden waarbij een ClubCard restrictie geldt. Een ClubCard is een digitale kaart, waarvan je géén fysiek exemplaar ontvangt.

Zero-tolerance
Bij alle wedstrijden wordt een zerotolerancebeleid gehanteerd. Dit houdt in dat er bij twijfel over de intenties van het wedstrijdbezoek, het dragen van clubuitingen van de tegenstander of het zichtbaar aanmoedigen van de tegenpartij, de toegang tot het stadion op basis van deze gronden kan worden ontzegd. Het is tevens mogelijk dat er bij de toegangspoorten een ID-check plaatsvindt.