Heren

Belangrijke informatie rondom Fortuna - Feyenoord

12 april 2024
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Belangrijke informatie rondom Fortuna - Feyenoord
NR20230813 FEY FOR145

Aanstaande zondag komt de regerend landskampioen Feyenoord op bezoek in het Fortuna Sittard stadion. Om er een mooie dag van te maken, hebben wij hieronder enkele zaken genoteerd om rekening mee te houden.

Fanplein
Voorafgaand aan de wedstrijd zal er een fanplein worden georganiseerd bij het supportershome. Op het fanplein staan diverse foodtrucks om een lekker hapje te eten. Voor onze jongste fans staat er een trampolinepark en hebben kids de mogelijkheid om een gratis Fortuna tattoo te laten zetten bij de trailer van Luna Events. Het fanplein start zondag om 12.00u en is afgelopen om 14.15u. Tijdens het eerste uur van het fanplein geldt een pre-hour. Zo ontvang je een halve liter bier voor de prijs van een kleintje.

Opening stadion

Het stadion opent om 12.30 uur de poorten. Het advies is om tijdig naar het stadion te gaan i.v.m. de verwachte drukte. Bij de poorten geldt een zerotolerancebeleid. Dit houdt in dat er geen clubuitingen van Feyenoord gedragen mogen worden op de tribunes. Daarnaast kan er mogelijk een ID-controle plaatsvinden. Heb jij met jouw membership extra kaarten bijgekocht? Weet dan dat jij verantwoordelijk blijft voor de extra aangekochte tickets.

Laatste kaarten
Voor de wedstrijd tegen Feyenoord zijn op moment van schrijven (vrijdag 12.00 uur) nog 650 kaarten te verkrijgen. Wil jij dus nog kaarten bemachtigen, wacht dan niet te lang en bestel jouw kaarten dan snel online! Benieuwd naar welke restricties van kracht zijn bij het aanschaffen van losse tickets? Klik dan HIER.

LET OP
: Er zal geen fysieke dagverkoop zijn bij de ticketunit.