Club nieuws

Bestel jouw eigen Fortuna Lederhose

19 april 2024
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Bestel jouw eigen Fortuna Lederhose
DSC01269

Wil jij aankomend Oktoberfeest in een unieke Fortuna Sittard Lederhosen feestvieren? Kom dan zaterdag naar de Fortuna fanshop in het centrum van Sittard en bestel jouw eigen Fortuna Lederhose!

Bij de vorige editie van het Oktoberfeest was de selectie van Fortuna Sittard al prachtig gekleed door Lederhosenland. Veel fans hebben gevraagd of deze Lederhose ook in de verkoop kwam. Aan deze oproep heeft Fortuna en Lederhosenland gehoor gegeven door een unieke set samen te stellen. Doordat aanstaande zaterdag het programma Oktoberfeest 2024 bekend wordt gemaakt, is het vanaf zaterdag al mogelijk om jouw eigen Fortuna editie in de fanshop (Paradijsstraat 1 A, Sittard) te passen en te bestellen.

Wil jij een complete set, een gilet of enkel de witte blouse? Het kan allemaal! Nadat jij jouw gewenste maat hebt gepast in de fanshop en de betaling hebt verricht, laat jij jouw gegevens achter bij de kassa. De kleding wordt namelijk vervolgens van een Fortuna logo voorzien (geborduurd) en jij ontvangt dan een persoonlijk berichtje zodra het klaarligt in de fanshop. De prijzen voor de set staan hieronder vermeld en members ontvangen op vertoon van de seizoenkaart 10% korting op onderstaande prijzen:

  • Fortuna Lederhose: €169,95 (maten 44 t/m 62)
  • Fortuna Gilet: €119,95 (maten 44 t/m 62)
  • Fortuna Blouse: €44,95 (S t/m 3 XL)
  • Fortuna sokken: €15,- (39-42 & 43-46)
  • Totale set: €325,-