Club nieuws

Danny Buijs brengt bezoek aan CNO Sittard

19 september 2023
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Danny Buijs brengt bezoek aan CNO Sittard
2023 AZC CNO

Vrijdagmiddag werd een bijzondere dag voor de jeugd die verblijft in de tijdelijke crisisnoodopvang aan de Zürichstraat in Sittard. Ze werden verrast met gloednieuwe voetbalschoenen, overhandigd door hoofdtrainer Danny Buijs.

Het bezoek werd gecombineerd met een inspirerende voetbalclinic. Deze gulle geste werd mogelijk gemaakt dankzij de genereuze bijdrage van lokale ondernemers van de bedrijven community PIT.ground, gevestigd aan de Poststraat in Sittard. In samenwerking met Wim Slangen Sports uit Echt hebben zij gezamenlijk gezorgd voor het aanmeten en leveren van de voetbalschoenen.

Marcel Hartjes namens de deelnemende bedrijven: "Toen we de oproep van Conny Zorg zagen om voetbalschoenen te schenken aan de kinderen in de crisisopvang, hebben we besloten om actie te ondernemen. We wilden nieuwe voetbalschoenen schenken aan de kinderen die voetballen bij verschillende clubs in de regio Sittard-Geleen."

Om deze bijzondere schenking nog meer betekenis te geven, werd er contact gezocht met Fortuna. MVO-manager Coen Cremers "Voor Fortuna is het van groot belang om betrokken te zijn bij onze lokale gemeenschap. Het ondersteunen van deze actie voor een kwetsbare doelgroep, door middel van onze aanwezigheid en het verzorgen van een voetbalclinic, sluit naadloos aan bij onze maatschappelijke pijlers en de boodschap die Fortuna wil uitdragen in de regio."