Club nieuws

Fortuna blikt terug tijdens nieuwjaarsrecepties

13 januari 2023
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Fortuna blikt terug tijdens nieuwjaarsrecepties
2023 nieuwsjaarborrel

Fortuna organiseerde in de afgelopen dagen een nieuwsjaarreceptie voor zijn medewerkers én een nieuwjaarsreceptie voor zijn ruim 300 vrijwilligers, die elk jaar weer alles geven voor Fortuna. Het was de uitgelezen mogelijkheid om met elkaar te toosten op een nieuw en sportief kalenderjaar. Tevens was het een moment om stil te staan bij de stappen die de club heeft gezet.

Bij de nieuwjaarsreceptie met de interne organisatie waren de spelers, speelsters, stafleden, academy, RVC, bestuur en het kantoorpersoneel aanwezig. Het was het eerste jaar waarbij meer dan honderd medewerkers aanschoven. De organisatie bestaat inmiddels uit ruim 120 FTE’s, die gezamenlijk konden genieten van een heerlijk diner, die gefaciliteerd werd door de eigen horecatak PlusOne. Onder het genot van een hapje en een drankje werd gezamenlijk teruggekeken op een spannend, maar succesvol 2022 met als hoogtepunt de handhaving in de Eredivisie en het toetreden van de Fortuna Vrouwen.

Prachtige ontwikkelingen die niet mogelijk waren geweest zonder de vele vrijwilligers die zich dagelijks vol overgave voor de club inzetten. Vandaar dat afgelopen woensdag ook met hen het jaar werd afgetrapt middels een nieuwjaarsreceptie. Met ongeveer 100 aanwezige vrijwilligers werd teruggeblikt op de eerste seizoenshelft en werd nog maar eens duidelijk dat de club enorm trots op en blij is met zoveel passievolle vrijwilligers.

Algemeen directeur Ivo Pfennings stond bij beide recepties dan ook stil bij de positieve ontwikkelingen: “Het is prachtig om te zien hoe de club weer leeft in de regio. Ik kom uit Sittard, het betekent veel voor me om te zien dat mensen weer trots zijn op Fortuna en de regio. Dat is iets wat we met z’n allen hebben gerealiseerd. Daar mogen we trots op zijn en laten we dit met zijn alle koesteren en voortzetten in 2023”.

Fortuna Sittard wil via deze weg nogmaals iedereen bedanken voor een prachtig 2022 en hoopt ook komend jaar weer op jullie steun te mogen rekenen. Daar hebben we iedereen voor nodig!