Heren

Fortuna haalt Verrips terug van verhuurperiode

12 januari 2024
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Fortuna haalt Verrips terug van verhuurperiode
DSC08091

Michael Verrips keert terug in de selectie van Fortuna. De doelman wordt teruggehaald van zijn verhuurperiode bij FC Groningen.

In de winter van 2022 nam Fortuna de doelman over van het Engelse Sheffield United, waarna Verrips de concurrentiestrijd aanging met Van Osch. Na een half seizoen werd de doelman verhuurd aan FC Groningen. Een overeenkomst die afgelopen zomer werd verlengd. Nu keert de 27-jarige sluitpost vervroegd terug in Sittard.

Technisch manager Americo Branco is blij met de terugkeer van de doelman. "Verrips is een enorm talentvolle doelman met veel Eredivisie-ervaring. We zijn daarom blij dat hij terugkeert bij Fortuna. Wij hebben veel vertrouwen in zijn kwaliteiten en weten zeker dat hij daarmee kan concurreren met de andere doelmannen binnen onze selectie." 

Doelman Verrips is gretig om de concurrentiestrijd bij Fortuna aan te gaan. "Het voelt goed om weer terug te zijn in Sittard, ik heb er veel zin in om weer aan te sluiten bij de groep en om voor mijn kans te gaan om eerste doelman van Fortuna te worden."

Verrips doorliep de jeugdopleiding van FC Twente, Vitesse en PSV, maakte vervolgens de overstap naar Sparta Rotterdam en debuteerde voor De Kasteelclub in het betaalde voetbal. De doelman stond vervolgens onder contract bij MVV Maastricht, KV Mechelen en FC Emmen.