Heren

Fortuna lanceert nieuwe thuistenue 2024-2025

12 mei 2024
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Fortuna lanceert nieuwe thuistenue 2024-2025
DSC05020 2

Mogelijk dat het de oplettende supporter al was opgevallen in de nieuwe membershipvideo, maar het nieuwe thuistenue van Fortuna Sittard is vanaf vandaag te verkrijgen en de ploeg van Danny Buijs zal er vanmiddag direct in spelen tegen PSV. 

Thuistenue
Dit jaar heeft de club, in samenwerking met Robey, gezocht naar een manier om het tenue een meer premium gevoel te geven. Dit is bewerkstelligd door unieke details in het shirt te verwerken en gebruik te maken van meer premium materialen in het shirt. Zo is het shirt gemaakt van een luxe stof waarin een fris patroon is verwerkt. Tevens zijn meerdere uitingen in het rubber op het shirt gedrukt, wat de uitstraling meer klasse geeft. Het broekje is ten opzichte van vorig jaar weer een tint lichter gemaakt, zodat deze beter aansluit op de huisstijlkleuren van Fortuna. Daarnaast bevat het broekje weer het clublogo en ook deze is in een rubberen variant erop gedrukt.

Details

In de nek van het shirt zijn op een subtiele manier de slangen verwerkt, die in de wapens van de omliggende gemeentes terugkomen. Tevens krijgt de positionering van de Pioneers Of Dutch Football een mooie vermelding in de nek. Verder is in de kraagjes van het shirt een Peruaans motiefje verwerkt, hiermee heeft het shirt een mooie verwijzing naar de St. Rosa Kapel wat een belangrijk historisch monument van de stad is. 

(tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

BVO90038 401 2
BVO90038 401 10
BVO90038 401 7
BVO90038 401 6

Te koop
Het nieuwe shirt en de nieuwe shorts zijn vandaag ook direct te koop! Dit kan alleen offline, namelijk vanaf half 12 op het fanplein bij het supportershome. Hier zal een stand staan waar het shirt en de shorts in beperkte oplage te verkrijgen zijn. Zowel het shirt als de shorts zijn in de maten 92 t/m 4XL verkrijgbaar. De prijzen van het shirt blijven gelijk aan dit seizoen, namelijk €69,95 voor volwassenen en €59,95 voor kinderen. Ook de prijs van de short blijft gelijk, namelijk €29,95. Heb jij een membership van Fortuna, laat dan jouw seizoenkaart zien bij de aanschaf en ontvang 10% korting.

Klassieke bedrukking
De bedrukking van de naam en het rugnummer heeft dit jaar een klassieke uitstraling, dit om het premium gevoel van het shirt te versterken. Daarbij is in het rugnummer hetzelfde Peruaanse motiefje verwerkt, waardoor het shirt één mooi geheel is. Wil jij op het fanplein je meteen verzekeren van een bedrukking? Dat kan, maar dan krijg jij een voucher mee die jij op een gewenst moment kan inleveren bij de fanshop. Hiermee spreiden wij de drukte en kunnen fans de selectie van komend seizoen afwachten wanneer de namen en bijhorende rugnummers kloppend zijn.

Layer video