Club nieuws

Fortuna organiseert op 18 juni vaderdagontbijt

22 mei 2023
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Fortuna organiseert op 18 juni vaderdagontbijt
2022 Vaderdag event

Heb jij altijd al eens het héle Fortuna Sittard Stadion willen verkennen? Dan is dit jouw kans! Fortuna organiseert namelijk, voor het tweede jaar op rij, het Vaderdagontbijt. Een dag waarbij elke voetballiefhebber zijn of haar vader in het zonnetje kan zetten.

Het Fortuna Vaderdagontbijt vindt plaats op zondag 18 juni. De dag begint met een ontbijt om 09.00u in de businessruimte van het stadion, gevolgd door een geel-groen ochtendprogramma. Om 10.00u volgt er, onder begeleiding van een gids, een stadiontour waarbij o.a. de tribunes, kleedkamers en het veld bezocht worden. Tevens vindt er een bezoek aan het Fortuna Museum plaats, waarbij eenieder kennis kan nemen van de rijke historie van de club. Tot slot biedt dit evenement de unieke mogelijkheid om op de foto te gaan met de KNVB-beker die in 1964 werd gewonnen! Rond de klok van 12.00u is het evenement ten einde en gaan alle kids naar huis met een klein presentje.

Het Fortuna Vaderdagontbijt is voor alle leeftijden; opa, oma, papa, mama en voor alle kinderen. De jongste (0-12 jaar) zijn er al bij vanaf € 12,50. De prijs voor volwassenen bedraagt slechts € 25,00 per persoon.

Lijkt dit jou het ultieme Vaderdagcadeau? Boek dan snel via deze link! Vol = vol!