Club nieuws

Fortuna Voetbalschool in april van start

14 maart 2023
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Fortuna Voetbalschool in april van start
2021 Fortuna Academy training

Vanaf april kunnen jeugdige voetballiefhebbers terecht bij de Fortuna Voetbalschool, waarbij jongens en meisjes van 6 tot en met 15 jaar de kans krijgen om te trainen als een prof. 

De eerste editie van de Fortuna Voetbalschool gaat van start op woensdag 12 april en bestaat uit tien trainingen. Deze sessies worden georganiseerd op het complex van FC Geleen-Zuid, thuisbasis van de Fortuna Academy. De trainingen beginnen om 14:00 uur en duren gemiddeld 75 minuten. 

De programma's van de Fortuna Voetbalkampen en Voetbalkampen staan onder leiding van gediplomeerde jeugdtrainers uit de Fortuna Academy. De activiteiten worden georganiseerd voor kinderen met én zonder voetbalervaring. Naast de trainingsfilosofie van de Fortuna Academy is er ook ruimschoots aandacht voor andere voetbalgerelateerde activiteiten om het spelplezier bij de deelnemers te vergroten.

Fortuna Voetbalkamp
Een zomervakantie zonder Fortuna? No way! Naast de voetbalschool wordt in de zomer tevens de eerste editie van het Fortuna Voetbalkamp georganiseerd. Het kamp wordt georganiseerd op dinsdag 18 juli, woensdag 19 juli en donderdag 20 juli. Tijdens deze dagen staat er een gevarieerd programma centraal, waarbij de deelnemers verschillende techniek,- partij,- en spelvormen zullen uitvoeren. 

Voetbalschool

- 10 trainingen van 75 minuten
- Inclusief Fortuna Sittard Voetbalschool tenue
- Focus op persoonlijke voetbalontwikkeling
- Training van Fortuna Sittard Academy trainers

Meer informatie

Voetbalkamp

- Een gaaf Fortuna Sittard Voetbalkampen tenue
- Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken
- Begeleiding van gekwalificeerde (jeugd)trainers
- Vernieuwd veld- en animatieprogramma

Meer informatie