Club nieuws

Fortuna verwelkomt eerste sterpartners

22 november 2023
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Fortuna verwelkomt eerste sterpartners
2023 Sterpartner haslou Pinto

Bij Fortuna doen we het samen! Daarom intensiveert de club de samenwerking met amateurverenigingen in de regio.

Dat deze verenigingen van onschatbare waarde zijn spreekt voor zich. Fortuna werkt al jaren nauw samen met het verenigingsleven onder de naam VoetbalPUUR, waarbij onder meer clinics op locatie worden aangeboden en de vereniging een keer penalty's mag schieten in de rust van een thuiswedstrijd van Fortuna. Inmiddels is het concept in een nieuw jasje gestoken, waardoor beide partijen nog meer voordelen halen uit de samenwerking. Onder de nieuwe naam Fortuna in de Regio wordt ingezet op een langdurige en waardevolle relatie om de verbinding met de regio te versterken en verenigingen te ondersteunen bij maatschappelijke thema's.

Amateurverenigingen kunnen bij Fortuna in de Regio kiezen uit verschillende pakketten, zodat elke vereniging kan kiezen voor de optie die het beste bij haar leden past. Op deze manier kan een vereniging op een laagdrempelige manier kennismaken met Fortuna of ervoor kiezen om zich als sterpartnervereniging aan de club te verbinden. Benieuwd naar de pakketten en de voordelen die deze te bieden hebben voor jouw vereniging? Klik dan HIER.

Enkele weken geleden werd de eerste samenwerking bij Fortuna in de Regio officieel bekrachtigd, SV Haslou uit Elsloo verbond zich als eerste sterpartner aan Fortuna. Inmiddels hebben ook Oranje Blauw'15, Olympia Schinveld en Alfa Sport zich aan het initiatief verbonden en is de club reeds in gesprek met meerdere verenigingen. De verenigingen die momenteel al onderdeel uitmaken van VoetbalPUUR worden op korte termijn benaderd om de nieuwe mogelijkheden te bespreken en over te stappen naar het initiatief Fortuna in de Regio

Wil je meer weten over de verschillende pakketten van Fortuna in de Regio of graag een gesprek aanvragen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op via jordy.joosten@fortunasittard.nl

Duo-sjaal
Tijdens de laatste membershipcampagne werd eveneens de samenwerking opgezocht met de verenigingen. Alle verenigingen maakten kans op een duo-sjaal van Fortuna en de desbetreffende vereniging. Liefst dertien verenigingen wisten de duo-sjaal te bemachtigen en meer dan 1.000 leden lopen straks met deze unieke exemplaren rond. Inmiddels zijn de sjaals gearriveerd in Sittard en worden ze overhandigd aan de verenigingen. Heb jij je aangemeld voor de duo-sjaal? Dan ontvang je op korte termijn van je eigen vereniging bericht over de manier waarop de sjaals worden verstrekt.

2023 Sterpartner Haslou