Club nieuws

Fortuna viert jubileum met rondleiding in museum

06 juni 2024
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Fortuna viert jubileum met rondleiding in museum
DSC09286 min

Op 1 juni 1954 vond er een bijzondere mijlpaal plaats in de geschiedenis van onze club. Toen werd Fortuna '54 de eerste betaald voetbalclub van Nederland. Afgelopen woensdag werd hier op een passende manier bij stilgestaan in het Fortuna Museum.

Om deze speciale gelegenheid te vieren, hadden supporters de kans om zich aan te melden voor een exclusieve rondleiding in het museum op woensdagmiddag 5 juni. Het was een drukbezochte middag, waarbij in het gezelschap van oud-spelers van Fortuna ’54 en diverse vrijwilligers van het Fortuna Museum, herinneringen werden opgehaald en verhalen werden gedeeld.

Na de rondleiding werd de dag gezellig afgesloten met een hapje en een drankje. Als afsluiting werd er onder de aanwezigen nog een Fortuna ’54 voetbalshirt verloot. Al met al was het een geslaagde middag vol nostalgie, waarbij de club een groot compliment wil maken naar de vrijwilligers van het Fortuna Museum voor de tijd en moeite die zij hierin hebben gestoken.

Bezoek Fortuna Museum

Lijkt het jou ook leuk om een bezoek te brengen aan het Fortuna Museum? Supporters met een membership en businesspartners kunnen het museum te allen tijde gratis bezoeken. Hetzelfde geldt voor de toekomstige generatie supporters (leeftijd 0 t/m 12 jaar). Volwassenen betalen slechts €2,50 voor een bezoek. Bekijk HIER de openingstijden van het Fortuna Museum.

DSC09400 min
DSC09342 min
DSC09247 min
DSC06239 min
DSC09303 min
DSC06168 min
DSC09495 min