Club nieuws

Hoe werkt het nieuwe ticketsysteem?

29 mei 2023
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Hoe werkt het nieuwe ticketsysteem?
2023 Membershipcampagne Noslin

Fortuna stapt vandaag over op een nieuwe ticketingomgeving. De nieuwe Fortuna Membershipcampagne is het eerste wapenfeit op het nieuwe platform. Om ongemakken te voorkomen, word je hieronder aan de hand van enkele video's op weg geholpen.

Ondanks de nieuwe omgeving, blijft het ticketingsysteem onderdeel van MijnFortuna. Dit betekent dat je dezelfde inloggegevens kan gebruiken als voorheen. Het is dus niet nodig om een nieuw account aan te maken. 

Alles wat je moet weten over de nieuwe Fortuna Membership-campagne, kun je hier vinden. Mocht je er niet uitkomen? We zijn vandaag telefonisch te bereiken én de receptie is geopend. 

Koppelen van een vriend (1)

Bestel je voor iemand anders? Dan is het belangrijk om deze vriend te koppelen. Indien deze al een account heeft, dient dit voorafgaand aan het doorlopen van het bestelproces te gebeuren. Door een vriend te koppelen neem je de aankooprechten van de betreffende persoon over. 

Het koppelen van vrienden is belangrijk om de juiste prijsstelling te selecteren in het betaaloverzicht.

Bestaande

Koppelen van een vriend (2)

Indien je besteld voor iemand zonder een account, is het ook mogelijk om een vriend te koppelen in het betaaloverzicht. Een belangrijke kanttekening hierbij is dat een subaccount wordt aangemaakt. Met dit account is het niet mogelijk om in te loggen op het aangemaakte subaccount, het hoofdaccount is hierin leidend. Deze manier van koppelen is ideaal om bijvoorbeeld een Fortuna Membership aan te schaffen voor jonge gezinsleden. 

Het koppelen van vrienden is belangrijk om de juiste prijsstelling te selecteren in het betaaloverzicht.

Nieuwe

Verlengen
Indien je al in het bezit bent van een Fortuna Membership, kun je deze in aanloop naar komend seizoen verlengen. Op deze manier blijf je verzekerd van jouw vertrouwde plek(ken) in het Fortuna Sittard Stadion. Let op: dit dient te gebeuren vóór 13 juni, vanaf deze dag komen alle niet-verlengde plaatsen te vervallen. 

Verlengen1

Bestellen
Indien je het afgelopen seizoen niet in het bezit was van een Fortuna Membership, dien je deze te bestellen. In verband met de uitverkochte status is er tot 13 juni geen reguliere verkoop voor FRS. Indien er plaatsen beschikbaar komen, zullen deze vanaf 13 juni beschikbaar komen. Hetzelfde geldt voor gereserveerde plaatsen op de overige tribunes.

Bestellen1