Heren

Informatie ticketverkoop Borussia Mönchengladbach

10 juli 2024
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Informatie ticketverkoop Borussia Mönchengladbach
NR20240414 FSC FEY053 1

In de voorbereiding op het seizoen 2024/2025 speelt Fortuna een oefenwedstrijd in het eigen stadion tegen Borussia Mönchengladbach. De wedstrijd wordt gespeeld op donderdagmiddag 25 juli om 13:00 uur. 

De wedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach is te bezoeken voor fans. Hieronder leggen wij uit welke restricties van kracht zijn en hoe jij een kaart aan kunt schaffen voor deze oefenwedstrijd.

Beperkte capaciteit
Bij deze oefenwedstrijd is er plek voor in totaal 6000 supporters. Dit houdt in: dat van de reguliere tribune de Zuid-tribune en de vakken C1 en E3 gesloten blijven. De overige vakken zijn wel geopend. Ook is de hoofdtribune geopend tijdens deze wedstrijd, met uitzondering van de F-vakken.

Korting voor members
Members van Fortuna hebben de mogelijkheid om deze oefenwedstrijd te bezoeken voor een gereduceerd tarief. Zo mogen members t/m 12 jaar de wedstrijd gratis bijwonen. Members van 13 jaar en ouder betalen slechts €5,- per ticket. Alle members hebben hierover zojuist een mail ontvangen met daarin een kortingscode voor een ticket tegen het gereduceerde tarief.

Members op de Oost-tribune hebben tevens tot maandag 15 juli 12:00 uur de mogelijkheid om hun eigen stoel te claimen voor deze wedstrijd. Iedereen die een membership heeft op de F-vakken (inclusief comfort area) heeft ook een mail ontvangen met de manier waarop zij een kaart aan kunnen schaffen. 

Let op! Iedereen die de wedstrijd wil komen bezoeken dient online een ticket aan te schaffen voor dit duel. Dit geldt óók voor de members van 0 t/m 12 jaar. Dit vanwege het feit dat er bij deze wedstrijd gewerkt wordt met een beperkte capaciteit. 

Reguliere ticketverkoop
Ben jij nog geen member? Ook dan heb jij uiteraard de mogelijkheid om de wedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach te komen bezoeken. Voor niet-members gelden bij dit duel de volgende tarieven:

  • 0 t/m 12 jaar: €5,-
  • 13 jaar en ouder: €10,-

Geen dagverkoop
Vanwege de beperkte capaciteit bij deze wedstrijd zal er uitsluitend worden gewerkt met online ticketverkoop. Dit betekent dat er geen dagverkoop bij het stadion plaats zal vinden. De online ticketverkoop stopt één dag voor de wedstrijd, op woensdag 24 juli om 12:00 uur. 

Tickets

Schaf hier jouw tickets aan!
Ticketshop