Vrouwen

Isabel Kopp versterkt Fortuna Vrouwen

23 juli 2024
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Isabel Kopp versterkt Fortuna Vrouwen
DSC03245

Isabel Kopp vertrok in 2019 naar de Verenigde Staten om haar voetbalcarrière verder te ontwikkelen. Nu keert ze terug naar haar geboorteland om de Fortuna Vrouwen te versterken.

Ze begon bij Tyler Junior College in Texas, waar ze twee jaar op rij de NJCAA Divisie I nationale kampioenschappen won, in 2019 en 2020-21. Bij Tyler JC paste Kopp zich snel aan dankzij haar internationale teamgenoten en de sterke voetbalcultuur. Na twee succesvolle jaren stapte Kopp over naar Georgia Southern University (GSU). Hier speelde ze op een hoger competitieniveau en maakte kennis met de intensiteit van Divisie I-voetbal waar ze met Georgia Southern ook de reguliere competitie won. Na haar periode in de VS keerde Isabel terug naar Europa, waar ze nu Fortuna versterkt en haar voetbalcarrière voortzet.

Isabel heeft veel zin in het avontuur in Sittard: "Na vijf jaar te hebben gespeeld en gestudeerd in Amerika, geloof ik dat ik een nieuwe uitdaging nodig heb. Ik wil voetballend nog meer groeien en dat kan niet beter dan te beginnen bij Fortuna. Ik heb heel veel zin om dit avontuur aan te gaan met nieuwe teamleden."