Club nieuws

Jumbo Sittard hoofdsponsor kidsclub

10 november 2023
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Jumbo Sittard hoofdsponsor kidsclub
NR20231028 FSC FCS037 min

Jumbo Sittard is de nieuwe hoofdsponsor van de Kidsclub Fortuniors. De supermarktketen, met drie filialen in Sittard, zal dit seizoen prijken op de line-up shirts en ondersteunen bij verschillende kidsclubactiviteiten. 

Jumbo Sittard opende bijna twee jaar geleden een derde filiaal op steenworpafstand van het stadion. Jumbo Sittard is al jaren betrokken bij de club en de ligging nabij Fortuna Sittard heeft de binding alleen maar sterker gemaakt. Naast het aanbieden van een geweldige service doet de supermarkt er alles aan om te zorgen dat lekker én gezond eten voor iedereen en alle families betaalbaar is. Een denkwijze die naadloos aansluit op het beleid van Fortuna Sittard.

Kidsclub Fortuniors organiseert ieder seizoen leuke activiteiten voor de jongste fans. Denk hierbij aan sport- en/of spellenmiddagen met spelers en speelsters van Fortuna, kidspleinen rondom thuiswedstrijden, een sinterklaasbezoek, meelopen bij de line-up en nog veel meer leuke activiteiten. 

Wil jij ook iemand lid maken van de Fortuniors? Het lidmaatschap kost slechts €15 per seizoen, dus twijfel niet langer en meld je vandaag nog aan door het online inschrijfformulier in te vullen.

Jumbo Sittard