Vrouwen

Start kaartverkoop bekerfinale Fortuna Vrouwen

23 april 2024
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Start kaartverkoop bekerfinale Fortuna Vrouwen
Naamloos 1

Voor het eerst in de clubgeschiedenis hebben de Fortuna Vrouwen zich geplaatst voor de finale van de TOTO KNVB Beker. Op maandag 20 mei (Tweede Pinksterdag) nemen de Fortuna Vrouwen het in de finale op tegen de Ajax Vrouwen. De wedstrijd wordt gespeeld in het Koning Willem II Stadion.

Voor de Fortuna fans zijn de vakken E en F gereserveerd in het Koning Willem II Stadion in Tilburg, met een totale capaciteit van 1.000 tickets. Binnen deze vakken wordt er gewerkt met ongeplaceerde zitplaatsen, wat inhoudt dat supporters vrij kunnen kiezen waar ze gaan zitten in deze vakken. In eerste instantie zal enkel vak E in de verkoop gaan. Bij voldoende animo zal automatisch vak F worden vrijgegeven. 

Kaartjes voor de bekerfinale kosten €10,- per stuk. Voor groepen vanaf tien personen geldt een groepstarief, waarbij de tickets nog slechts €8,50 per persoon zijn. Deze korting wordt bij een bestelling van 10 tickets of meer automatisch in de KNVB ticketshop verrekend. Iedereen kan 20 mei met vrij vervoer afreizen naar Tilburg, waar om 14:30u wordt afgetrapt. 

Steun jij de Fortuna Vrouwen in de bekerfinale op maandagmiddag 20 mei? Bestel dan snel jouw tickets via de ticketshop van de KNVB.