Club nieuws

Laatste week voor pre-orders FR2-shirt

17 oktober 2024
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Laatste week voor pre-orders FR2-shirt
Supporters FR2

Op 18 september presenteerde Fortuna Sittard het speciale FR2-tenue. Het shirt vloog zowel nationaal als internationaal over de toonbank.

Inmiddels komt het einde van de campagne in zicht, zo ook de mogelijkheid om het shirt te pre-orderen. Het vroegtijdig bestellen van het shirt blijft mogelijk tot woensdag 23 oktober, 17:00 uur. Hierna zal de balans worden opgemaakt, zodat we in kaart kunnen brengen welk bedrag we -met behulp van jullie- kunnen doneren aan Stichting ALS.

Daarnaast zullen we er alles aan doen om de pre-orders zo snel mogelijk te versturen. De meeste pre-orders zullen, zoals op voorhand is gecommuniceerd, rondom de feestdagen verstuurd worden. Het kan voorkomen dat er in de fanshop nog enkele maten beschikbaar zijn, dit zijn namelijk shirts die zijn geretourneerd en/of zijn geruild. De voorraad shirts die nog beschikbaar is, zal op chronologische volgorde van bestelling worden gebruikt voor de pre-orders. Zodoende is het mogelijk dat enkele pre-orders al op korte termijn worden geleverd. Dit geldt echter slechts voor een klein gedeelte van de pre-orders en de overige bestellingen zullen rondom de feestdagen worden geleverd.