Heren

LIVEBLOG: Ajax - Fortuna Sittard

10 maart 2024
Home / Nieuws / LIVEBLOG: Ajax - Fortuna Sittard

Vandaag speelt Fortuna Sittard de uitwedstrijd tegen Ajax in de Amsterdam Arena. Eerder dit seizoen eindigde het treffen in Sittard in 0-0. Krijgt deze ontmoeting vandaag wel een winnaar?

2-2

FT
Sierhuis

Hiermee sluiten we ook ons liveblog af. Bedankt voor het volgen en tot volgende week!

FT

Door doelpunten van Duarte en Sierhuis houdt Fortuna Sittard één punt over aan het duel tegen Ajax.

90'

Nog minimaal 5 minuten extra speeltijd.

89'

Brobbey zet Ajax langs Fortuna. Tussenstand 2-2.

86'

Dubbele wissel bij Fortuna:

⬅️ Córdoba
⬅️ Sierhuis

➡️ Griffith
➡️ Peterson

85'

Ajax verhoogt het tempo, maar Fortuna blijft overeind. Come on Fortunezen.

80'

Wissel bij Ajax:

⬅️ Gooijer

➡️ Gaaei

79'

Gevaarlijke kopkans van Brobbey belandt recht in de handen van Verrips.

75'

Wissel bij Fortuna Sittard:

⬅️ Özyakup
⬅️ Lonwijk

➡️ Voet
➡️ Da Cruz

71'

Córdoba...dit was de kans op de derde Sittardse treffer, maar verzuimt deze kans oog in oog met Ramaj af te maken.

67'

⬅️ Oratmangoen

➡️ Rosier

GOAL

Sierhuis doet het voor Fortuna. Met zijn doelpunt zet hij Fortuna op een verdiende voorsprong!!!!

64'

Prima interceptie van Siovas voorkomt een treffer van Taylor.

62'

➡️ Van den Boomen

56'

Wat een mogelijkheid weer voor Fortuna. Sierhuis laat de bal iets te ver van het doel wegdraaien en zo gaat zijn poging net langs de linkerpaal.

50'

Het Nao Veure Fortuna, ingezet door de Fortuna supporters, was letterlijk de inleiding voor de treffer van Duarte.

GOAL

Duarte krijgt de bal voor de voeten, loopt door en schiet zelf de bal hard achter Ramaj.

46'

Twee ongewijzigde elftallen zijn begonnen aan de tweede helft.

HT

Fortuna gaat met een 1-0 achterstand de kleedkamer opzoeken. Het doelpunt van Taylor zorgde voor de Amsterdamse voorsprong.

38'

Kopbal van Kaplan wordt door Pinto voor de lijn gekeerd.

37'

Redding van Verrips is nodig om Taylor af te stoppen.

26'

Kopbal van Guth gaat ruim naast. Fortuna houdt de druk hoog.

23'

Vrije trap genomen door Özyakup verdwijnt net over het doel van Ramaj.

19'

Snelle aanval van Fortuna strandt in de verdediging van Ajax, maar toont aan dat het drukzetten op Ajax wel degelijk loont.

12'

Akpom met een enorme kans, maar Verrips redt knap. Fortuna moet opletten dat het niet tegen een snelle twee tegentreffer loopt.

8'

Taylor is het die Ajax op voorsprong schiet.

5'

Poging van Lonwijk is geen moeilijke prooi voor Ramaj. Fortuna laat zich wel al goed zien.

4'

Sierhuis met de eerste kans van deze wedstrijd. Ramaj is het die de inzet van de Fortunees kan keren.

3'

Aanval van Akpom wordt onschadelijk gemaakt. Fortuna heeft weer het balbezit terug.

1'

Scheidsrechter Van de Graaf heeft gefloten voor het begin van de wedstrijd. Nao Veure Fortuna!

V

De spelers betreden het veld van de Johan Cruijff Arena.

V

Geen wijzigingen aan de zijde van Fortuna ten opzichte van de wedstrijd tegen Excelsior, maar bij Ajax wel een opvallende wisselspeler. Brobbey begint namelijk vandaag vanaf de bank.

LINE UP
ajax
V

Welkom bij het liveblog van de wedstrijd tussen Ajax en Fortuna Sittard. Via deze blog wordt je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen in Amsterdam.