Heren

LIVEBLOG: Fortuna - Feyenoord

14 april 2024
Home / Nieuws / LIVEBLOG: Fortuna - Feyenoord

Vanmiddag staat de wedstrijd Fortuna Sittard tegen Feyenoord op het programma. In het weekend dat half Limburg in de Limburgse heuvels wielrennen gaat kijken zal ook het Fortuna Sittard Stadion vol zijn. Eerder dit seizoen pakte Fortuna een verrassend punt in De Kuip, lukt dat vandaag minimaal weer?

0-1

V

Welkom bij het Liveblog van de wedstrijd Fortuna Sittard tegen Feyenoord.

1'

De bal rolt in het Fortuna Sittard Stadion.

4'

Fortuna drukt Feyenoord terug de verdediging in en zet de Rotterdammers onder druk.

14'

Nog geen grote kansen in deze beginfase, maar wel een aanvallend Fortuna Sittard.

19'

Minteh krijgt de ruimte en gaat recht op doel af, maar daar staat Verrips op zijn post.

19'

Hancko met de treffer voor Feyenoord. 0-1.

22'

🟨 Gele kaart voor Pinto.

26'

Vrije trap van Özyakup belandt in de handen van Wellenreuther.

29'

Lonwijk met de volgende Fortuna mogelijkheid. Hij stoomt op en schiet de bal helaas rechts naast het doel.

38'

Het spel golft op en neer, maar het is Fortuna dat via Sierhuis weer een doelpoging mag noteren.

39'

Schot van Voet wordt gekraakt. Fortuna zet aan in de laatste minuten van deze eerste helft.

40'

🟨 Een gele kaart voor zowel Sierhuis als Stengs.

45'

Nog minimaal 4 minuten extra speeltijd.

HT

Na 45 minuten spelen gaat Feyenoord met 0-1 aan de leiding door een doelpunt van Hancko.

46'

Twee ongewijzigde elftallen zijn begonnen aan de tweede helft.

57'

Wissel aan de zijde van Fortuna Sittard:

⬅️ Lonwijk
➡️ Peterson

59'

Feyenoord op zoek naar een tweede treffer en Fortuna houdt tegen. Verder nog weinig te melden over de tweede helft.

60'

Daar is dan eindelijk weer een mogelijkheid voor de Fortunezen. Siovas plukt de bal uit de lucht en schiet de bal maar net over het doel.

67'

Feyenoord denkt te scoren, maar er staat tevens iemand buitenspel.

68'

Dubbele wissel bij Feyenoord:

⬅️ Stengs
➡️ Zerrouki

⬅️ Giminez
➡️ Ueda

71'

🟨 Gele kaart Beelen na een overtreding op Peterson.

75'

Wat een kans voor Ueda, maar hij mist toch oog in oog met Verrips.

78'

Twee wissels bij Fortuna Sittard:

⬅️ Pinto
➡️ Rosier

⬅️ Özyakup
➡️ Da Cruz

82'

Enorme schotkans voor Geertruide, maar hij schiet de bal hoog de tribunes in.

83'

Wissel bij Feyenoord:

⬅️ Stengs
➡️ Özyakup

84'

🟨 Gele kaart voor Zerrouki

86'

Nog twee wissels bij Fortuna Sittard:

⬅️ Sierhuis
➡️ Halilovic

⬅️ Córdoba
➡️ Oratmangoen

90'

Nog minimaal 5 minuten extra speeltijd.

90'

De kans waar iedereen op wachtte, maar Wellenreuther redt de inzet van Halilovic voor de doellijn.

FT

Alles hebben de Fortunezen er vandaag aan gedaan om een resultaat te behalen, maar uiteindelijk is het doelpunt van Hancko genoeg om de Rotterdammers met een 0-1 overwinning huiswaarts te laten keren.